Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih
Omar Donk Koray Saracchi
Taylan Belhanda
E.Kılınç Arda Ömer
Cagne

(y)(y)

Birkaç maç dediğin Ocak'a kadar Muslera yok. Sadece ligde 20 maç kaçıracak, UEFA ve Türkiye Kupası maçlarını da eklersek 30 maç civarı Muslera kalede olmayacak. 3. kaleci dediğin Berk'in A takımlarda tecrübesi sıfır ve belli ki performans olarak yeterli değil. Okan'a bir şey olsa bu 30 maçta kaleye kimi koymayı planlıyorsun?
Trabzon ayni yoldan gecti ve 3. kaleciside gayet yeterliydi idare etmek icin. Hatta 3. kalecisi, 2. kalecisinden iyi. Isini duzgun yaparsan yeterli kaleciler bulmak ve yetistirmek sorun degilmis. Hatta 1. kaleci icin dahi Muslera gibi yabancilar aramaya gerek yokmus. Bu rezil lig icin Muslera gibi kaleciler buyuk luks. Bu takimin artik bonuslarla 4 milyon euro kimseye verecek gucu yok. Hatta sampiyonlar ligi olsa dahi yok. Neyse, sorun bana degil. Takimi kuranlara. Suan kaleci arayanlar aslinda Okan'a da bisey olursa diye degil, Okan'i yetersiz gordukleri icin 1. kaleci ariyolar. O zaman bende soruyorum, neden Fatih gibi bir cop pesindeyiz. Berk'in Fatih'ten kotu oldugunu nerden biliyoruz. Madem saglam 1. kaleci ariyoruz o zaman gibi oyle bir adam alicaz.

Trabzon ayni yoldan gecti ve 3. kaleciside gayet yeterliydi idare etmek icin. Hatta 3. kalecisi, 2. kalecisinden iyi. Isini duzgun yaparsan yeterli kaleciler bulmak ve yetistirmek sorun degilmis. Hatta 1. kaleci icin dahi Muslera gibi yabancilar aramaya gerek yokmus. Bu rezil lig icin Muslera gibi kaleciler buyuk luks. Bu takimin artik bonuslarla 4 milyon euro kimseye verecek gucu yok. Hatta sampiyonlar ligi olsa dahi yok. Neyse, sorun bana degil. Takimi kuranlara. Suan kaleci arayanlar aslinda Okan'a da bisey olursa diye degil, Okan'i yetersiz gordukleri icin 1. kaleci ariyolar. O zaman bende soruyorum, neden Fatih gibi bir cop pesindeyiz. Berk'in Fatih'ten kotu oldugunu nerden biliyoruz. Madem saglam 1. kaleci ariyoruz o zaman gibi oyle bir adam alicaz.

Okan Fatih’in yedeği olur kardeşim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray orta saha transferi için Abdoulaye Doucoure'yi gündemine aldı..
giphy.gif

Hala kiralık ve aynı isimler geçiyor Trabzon’a bak adamlar 2+2 / 1+3 tarzı ucuz maliyetlerle hamleler yapıyor biz gidip sezonu 6 ncı bitirdiğimiz serinin peşinden koşuyoruz bu yönetim harbiden akıllanmaz

SON DAKİKA

🧤 Fatih Öztürk, sağlık kontrolünden geçti ve Galatasaray'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

(Hürriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt