Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
claudio gomes

• 6
    aradığımız ve istediğimiz tarzda bir oyuncudur. evet resmi maç sayısı yok denecek kadar azdır. zaten bu yüzden kiralamamız daha kolay ve hızlı olur.
    oynama garantisi ile 2 yıl çok rahat kiralayabiliriz, hatta city kabul ederse opsiyon bile koydurabiliriz.
    emre utkucan böyle rezerv lig oyuncularını sever:)

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    14 Ağustos 2020 09:19 · gurrpeg
bok sever. Durduk yere scouta ekstra değer yüklemeye çalışıyorlar ya bitiyorum.

Angel gomes. Belhandadan belhanda profiline daha çok uyan bir herifti uça kaça gitti. Her sene 10 tane böyle bebe takim değişiyor.
4 milyon euroya jeremie boğa chelseadan transfer oluyor hocam bu herif efsane kacirmamaliyiz demiş midir?

Kendileri transfer komitesidir ve olmuş oyuncuları daha çok severler

Trabzon ayni yoldan gecti ve 3. kaleciside gayet yeterliydi idare etmek icin. Hatta 3. kalecisi, 2. kalecisinden iyi. Isini duzgun yaparsan yeterli kaleciler bulmak ve yetistirmek sorun degilmis. Hatta 1. kaleci icin dahi Muslera gibi yabancilar aramaya gerek yokmus. Bu rezil lig icin Muslera gibi kaleciler buyuk luks. Bu takimin artik bonuslarla 4 milyon euro kimseye verecek gucu yok. Hatta sampiyonlar ligi olsa dahi yok. Neyse, sorun bana degil. Takimi kuranlara. Suan kaleci arayanlar aslinda Okan'a da bisey olursa diye degil, Okan'i yetersiz gordukleri icin 1. kaleci ariyolar. O zaman bende soruyorum, neden Fatih gibi bir cop pesindeyiz. Berk'in Fatih'ten kotu oldugunu nerden biliyoruz. Madem saglam 1. kaleci ariyoruz o zaman gibi oyle bir adam alicaz.

1. kaleci aradığımız falan yok. Ocak ayında Muslera dönecek ve muhtemelen 2.5 sene daha takımın kalesini koruyacak. Elde Muslera varken de 1 dönem sonra yedek pozisyonuna düşecek birisine çok fazla para vermeyip düşük maliyetli, tecrübeli birisiyle bu dönemi geçmeyi planlıyoruz. Berk'e gelince yeterliliğini ne sen ne de ben Fatih hocadan daha iyi bilemeyiz. Alt yapımızda oynayıp biraz ışık veren adamlar zaten A takımda şans buluyor

500b euroya bulmuslar adamlar, Alanya'nın scout ekibini almak lazım aslında. Adamlarda daha çok para olsa kim bilir neler alacaklar

1. kaleci aradığımız falan yok. Ocak ayında Muslera dönecek ve muhtemelen 2.5 sene daha takımın kalesini koruyacak. Elde Muslera varken de 1 dönem sonra yedek pozisyonuna düşecek birisine çok fazla para vermeyip düşük maliyetli, tecrübeli birisiyle bu dönemi geçmeyi planlıyoruz. Berk'e gelince yeterliliğini ne sen ne de ben Fatih hocadan daha iyi bilemeyiz. Alt yapımızda oynayıp biraz ışık veren adamlar zaten A takımda şans buluyor
Fatih Hoca'nin Belhanda hakkinda gecen yil yapmis oldugu yorumlari dusundum biran ve Fatih Hoca'nin senden benden iyi bilmedigi sonucuna ulastim :D

500b euroya bulmuslar adamlar, Alanya'nın scout ekibini almak lazım aslında. Adamlarda daha çok para olsa kim bilir neler alacaklar
Haberlere göre geçen sene önce Fener'e önerildi.Yedek kalmak istemediği için gitmedi.Sonra Alanyaspor aldı..

Bulmalık bişey yok. Adam zaten göz önündeydi hatta hazırlık maçında bize de gol atmıştı sanırım. Cesur oldukları içinm kazanıyorlar

Yalnız Fatih'in kupa finalinde yaptıkları hiçde içe sindirilecek hareketler değil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt