Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca'nin Belhanda hakkinda gecen yil yapmis oldugu yorumlari dusundum biran ve Fatih Hoca'nin senden benden iyi bilmedigi sonucuna ulastim :D

Ben de son 5 yıldır bizim altyapımızdan çıkan, A takımda şans vermediğimiz oyuncuların kariyerlerinin devamını düşündüm. Ne Süper Lig'de ne de PTT'de bir şey yapamadıklarını gördüm ve yeteneksiz olduklarını farkettim.

Forumda da gereksiz bir altyapı fetişi olduğu sonucuna vardım. Sanki A takımda oynatmadıklarımız Avrupa'yı kasıp kavurmuş da kıymetini bilememişiz adamların

Abi hersene her yil sampiyon olacagiz diye bir kural yok.. hersene yildiz gelecek diye birsey yok. Hem FFP dolayi hem bu virus yuzunden her kurusa bakmalari lazim.
Dunyaca unlu takimlar bile boyle surecten geciyor .. chelsea .. atl. Madrid gibi takimlar bile limit yuzunden transfer yapamadi seneler oldu.. bu takimlarin yaninda biz kendimizi ne zanediyoruz.
Biraz anlayisli olalim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlayışlı olalım tabi.Anlayisli olacağımız teknik heyet ve yönetimin son 3 senede verdiği maaşları sattığı oyuncuları yerine aldıklarını yazalım mi?

Hoca geldiğinde sol bek ve stoperde sorunumuz vardı sonra yönetim degisti ndiaye satışı oldu 8 numara sorunu başladı.Neyse detaylı yazmaya gerek yok

Hoca ve yönetimin aldığı kadrodan yaptıkları satışlarla yerine aldiklari arasındaki farka bakıp bu hallere neden dustugumuzu anlayabiliriz.

Her sene 10 futbolcu aldirip para bitince maaş bütçesi 60-70 milyon olunca böyle çöplere kalırız yapacak bir şey yok.

Ben de son 5 yıldır bizim altyapımızdan çıkan, A takımda şans vermediğimiz oyuncuların kariyerlerinin devamını düşündüm. Ne Süper Lig'de ne de PTT'de bir şey yapamadıklarını gördüm ve yeteneksiz olduklarını farkettim.

Forumda da gereksiz bir altyapı fetişi olduğu sonucuna vardım. Sanki A takımda oynatmadıklarımız Avrupa'yı kasıp kavurmuş da kıymetini bilememişiz adamların
Alt yapi konusunda hemfikiriz. Herkes Yunus derken hicbirsey olmaz kendisinden diyen ilk kisilerdenim. Konumuz potansiyel Fatih transferinin gerekliligi.

Alt yapi konusunda hemfikiriz. Herkes Yunus derken hicbirsey olmaz kendisinden diyen ilk kisilerdenim. Konumuz potansiyel Fatih transferinin gerekliligi.

Fatih transferi sayısal anlamda gerekli. Elde Okan dışında kaleci yok ve Muslera yaklaşık 30 maç kadroda olmayacak. Fatih yerine daha iyi bir kaleciye gidilebilirdi ama 2. yarı yedek kalecin olacak birisi için gereksiz maliyet olurdu.

Altyapı örneğini de Berk dediğin için verdim

Orta sahaya her dakka başka isim çıkıyor sırada ne var merak ettim.
Herkese öpücük atıp kimseyi alamıyoruz herhalde satmadan zaten alamıyoruz
önce adam satmayı becersin yeteneksizler demekki belhanda feghouliyi satsak
kimler kimler yazılacak

taraftar: babel lütfen galatasaraydan ayrıl galatasarayın sana ihtiyacı yok

ryan henk donk taraftara: lütfen eşinden ayrıl eşin senin gibi bir erkeğe ihtiyacı yok

Ekli dosyalar

• CEBC28D3-E5A8-40F6-B84B-956255E4A09F.jpeg.webp
    CEBC28D3-E5A8-40F6-B84B-956255E4A09F.jpeg.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 88
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt