Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.738
- 25.012
- 3.343
Büyük kaleci FatihSırada ortasahanın dahi çocuğu Mehmet Ekici var inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük kaleci FatihSırada ortasahanın dahi çocuğu Mehmet Ekici var inşallah
Fatih Hoca'nin Belhanda hakkinda gecen yil yapmis oldugu yorumlari dusundum biran ve Fatih Hoca'nin senden benden iyi bilmedigi sonucuna ulastim![]()
Anlayışlı olalım tabi.Anlayisli olacağımız teknik heyet ve yönetimin son 3 senede verdiği maaşları sattığı oyuncuları yerine aldıklarını yazalım mi?Abi hersene her yil sampiyon olacagiz diye bir kural yok.. hersene yildiz gelecek diye birsey yok. Hem FFP dolayi hem bu virus yuzunden her kurusa bakmalari lazim.
Dunyaca unlu takimlar bile boyle surecten geciyor .. chelsea .. atl. Madrid gibi takimlar bile limit yuzunden transfer yapamadi seneler oldu.. bu takimlarin yaninda biz kendimizi ne zanediyoruz.
Biraz anlayisli olalim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alt yapi konusunda hemfikiriz. Herkes Yunus derken hicbirsey olmaz kendisinden diyen ilk kisilerdenim. Konumuz potansiyel Fatih transferinin gerekliligi.Ben de son 5 yıldır bizim altyapımızdan çıkan, A takımda şans vermediğimiz oyuncuların kariyerlerinin devamını düşündüm. Ne Süper Lig'de ne de PTT'de bir şey yapamadıklarını gördüm ve yeteneksiz olduklarını farkettim.
Forumda da gereksiz bir altyapı fetişi olduğu sonucuna vardım. Sanki A takımda oynatmadıklarımız Avrupa'yı kasıp kavurmuş da kıymetini bilememişiz adamların
neyse.19.05 artik fatih aciklanir
türkiyenin en büyük kulübüne geldim geyigi yapilir
yanan top koysunlar bir de twitterdan
Alt yapi konusunda hemfikiriz. Herkes Yunus derken hicbirsey olmaz kendisinden diyen ilk kisilerdenim. Konumuz potansiyel Fatih transferinin gerekliligi.
Koray için 4m istemişler![]()
Abdurrahim 4 olmaz 5 verelim diyormuş
Biz bu adamı sözleşmesi bitti diye bırakmadık mı? bonservis almadık diye hatırlıyorum
Çok mu arzuluyorsunTerim 9. Haftadan kovulur
Volkan Babacan olsaydı 10 kat iyidi.