- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Bjk mensah için 3 önerdiyse 1000 taksit falandır.Atletico kabul etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah o zaman. Kusura bakmaEditledim kardesim. Son 3saate kadar 850 diyordu. Demekki son saatlerde kulagina fisildanmis
Yalnız bak bu üçlüye hayır demem. Lig için hayli yeter eğer Lemina sakatlık yaşamazsa.Lemina-seri-ndiaye 3unu kiralasak muazzam iş olur. Belli ki covid dolayısı ile piyasa durgun
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
seri ile lemina ikilisi beraber oynayamıyor verimleri dusuyorLemina-seri-ndiaye 3unu kiralasak muazzam iş olur. Belli ki covid dolayısı ile piyasa durgun
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç katılmıyorum. İkisi de oyundayken sürekli Lemina'yı 6'ya Seri'yi 8'e attık. Bir kere bile Seri 6 Lemina 8 oynamadı beraberken. Pirlo'yu 8'e çekip Vidal'i 6 ya koyduk hep.seri ile lemina ikilisi beraber oynayamıyor verimleri dusuyor
lemina'nın 8 performansını hiç hatırlamıyorum ama 6da da aman aman oynamıyor.seri de 8 oynayamıyor ama 6da pirlo gibi çılgın attıgı maçlar var en aklıma geleni fb deplasmanıHiç katılmıyorum. İkisi de oyundayken sürekli Lemina'yı 6'ya Seri'yi 8'e attık. Bir kere bile Seri 6 Lemina 8 oynamadı beraberken. Pirlo'yu 8'e çekip Vidal'i 6 ya koyduk hep.
Kap bizim için haftasonları kapalı herhalde.Omar Elabdellaoui için KAP bildirimi 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. (Skorer)