Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Ali Kaldırım: "Adım Hasansio olsaydı değerim 30-40M€ olurdu."

Feghouliye ne kadar sinir olsam da bu adam (ocaktan sonra) top oynadığı zaman gerçekten fark yaratabiliyor

Yani şöyle 4-5m avroluk teklif gelmezse 1 sezon daha idare edilebilir aslında

UEFa Avrupa Ligi'ni izlerken Sevilla'daki eski oyuncumuz Fernando ve geçen sezon çok istediğimiz Banega'nın performansını gördüğümde geçen sene bu iki furbolcu bizde olsa büyük işler yapardık.

Scott Piri geliyorsa yanına Premier Lig ya da Brezilya Ligi görmüş geçirmiş birini daha alsak keşke. Sezonluk 50-60 küsur maç var bu sene. Sonra sezon içi patlıyoruz

Omar Elabdellaoui için KAP bildirimi 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. (Skorer)

Hiç katılmıyorum. İkisi de oyundayken sürekli Lemina'yı 6'ya Seri'yi 8'e attık. Bir kere bile Seri 6 Lemina 8 oynamadı beraberken. Pirlo'yu 8'e çekip Vidal'i 6 ya koyduk hep.
lemina'nın 8 performansını hiç hatırlamıyorum ama 6da da aman aman oynamıyor.seri de 8 oynayamıyor ama 6da pirlo gibi çılgın attıgı maçlar var en aklıma geleni fb deplasmanı

Feghouli-Belhanda satılması için ümidimi her geçen gün yitiriyorum

‪Adana Demirspor, Ali Yavuz Kol’u kiralamak istediğini Galatasaray’a iletti. ‬
Galatasaray’ın da Adil Demirbağ ile ilgilendiğini duymayan kalmamıştır, o da doğru. ‬
İki kulüp yetkilileri görüşme yapacak iki transfer için de şartları konuşacak. (Nexus Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt