Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada hakiki 10 numara alacaksak Bakasetas'ı 10 kere tercih ederim Mensah yerine. Hem güçlü herif, hem duran toplarda etkili, hem de belki ligin en iyi şutör 10 numarası. Yine de artık bu sezon çift santrafor oynamamızı dilediğim için bu alternatifi aklımdan bile geçirmiyorum. Ama mevcut şartlarda Mensah gibi akli melakeleri şaibeli adam yerine tercih ederim istikrarlı ve hem fiziksel, hem de mental olarak daha güçlü Bakasetas'ı.
Dozu kacsa bisey demiycez Bokunu cikaranlar var ben burayi okuyup karalar baglamak istemiyorum.Kimse gelecegi goremez Gecen sene isimli adamlar aldik olmadi bu sene hirsli Turkleri topluyoruz takima sahip cikabilecek canini disine takarak oynayacak oyuncular aliyoruz.Falcao Arda gibi yildiz futbolcular ile birlikte biseyler cikarmaya calisacaz ortaya daha az yildiz daha cok asker olacak bu sene .Galatasaray taraftarı Türkiye'nin en ciddi iyi gün taraftarıdır. Belki bu yüzden babalarımız 14 yıl şampiyonluk beklemişken biz 2 şampiyonluk üstüne bile tatmin olmuyoruz, bu yüzden de er ya da geç yine en başarılı oluyoruz. 6 yıl bir kupanın kulbundan tutamayıp hala zengin başkan yalayan Fenerliler yerine taraftarının yarısı eleştirel ve realist Galatasaraylı olmayı 100 kere tercih ederim.
Ha dediğin gibi bazı noktalarda eleştirilerin, yergilerin dozu da kaçıyor tabii.
fenerliler gibi takımdaki çöpleri pamuklara sarmıyoruz da o sayede başarı geliyorGalatasaray taraftarı Türkiye'nin en ciddi iyi gün taraftarıdır. Belki bu yüzden babalarımız 14 yıl şampiyonluk beklemişken biz 2 şampiyonluk üstüne bile tatmin olmuyoruz, bu yüzden de er ya da geç yine en başarılı oluyoruz. 6 yıl bir kupanın kulbundan tutamayıp hala zengin başkan yalayan Fenerliler yerine taraftarının yarısı eleştirel ve realist Galatasaraylı olmayı 100 kere tercih ederim.
Ha dediğin gibi bazı noktalarda eleştirilerin, yergilerin dozu da kaçıyor tabii.
Dozu kacsa bisey demiycez Bokunu cikaranlar var ben burayi okuyup karalar baglamak istemiyorum.Kimse gelecegi goremez Gecen sene isimli adamlar aldik olmadi bu sene hirsli Turkleri topluyoruz takima sahip cikabilecek canini disine takarak oynayacak oyuncular aliyoruz.Falcao Arda gibi yildiz futbolcular ile birlikte biseyler cikarmaya calisacaz ortaya daha az yildiz daha cok asker olacak bu sene .
CagnedirMaaşından 15% kim indirim yapmadı şimdi?
Donk yapmış.
Geriye kalanlar Belhanda Feghouli Babel Luyindama Marcao Saracchi ve Linnes.
Bence Belhanda Feghouli Babel 100%.
Diğeri kim?
Luyindama Marcao Saracchi veya Linnes mi?