Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EfUfr_jWoAEINhP

Bu arada hakiki 10 numara alacaksak Bakasetas'ı 10 kere tercih ederim Mensah yerine. Hem güçlü herif, hem duran toplarda etkili, hem de belki ligin en iyi şutör 10 numarası. Yine de artık bu sezon çift santrafor oynamamızı dilediğim için bu alternatifi aklımdan bile geçirmiyorum. Ama mevcut şartlarda Mensah gibi akli melakeleri şaibeli adam yerine tercih ederim istikrarlı ve hem fiziksel, hem de mental olarak daha güçlü Bakasetas'ı.

Zaten geçen sene bu lemina piyangodan çıktı menajer pazarlaması ilk bjk yazdılar onlarda ekmek almaya para olmayonca son gün bize geldi.2 milyon maaş 20 maç maçların yarısında adalesini tutuyor.

1.5 maaş 0 kiralama gelecekse iyi olur üstü hep zarsr

bakasetas...
Bu arada hakiki 10 numara alacaksak Bakasetas'ı 10 kere tercih ederim Mensah yerine. Hem güçlü herif, hem duran toplarda etkili, hem de belki ligin en iyi şutör 10 numarası. Yine de artık bu sezon çift santrafor oynamamızı dilediğim için bu alternatifi aklımdan bile geçirmiyorum. Ama mevcut şartlarda Mensah gibi akli melakeleri şaibeli adam yerine tercih ederim istikrarlı ve hem fiziksel, hem de mental olarak daha güçlü Bakasetas'ı.

Galatasaray taraftarı Türkiye'nin en ciddi iyi gün taraftarıdır. Belki bu yüzden babalarımız 14 yıl şampiyonluk beklemişken biz 2 şampiyonluk üstüne bile tatmin olmuyoruz, bu yüzden de er ya da geç yine en başarılı oluyoruz. 6 yıl bir kupanın kulbundan tutamayıp hala zengin başkan yalayan Fenerliler yerine taraftarının yarısı eleştirel ve realist Galatasaraylı olmayı 100 kere tercih ederim.

Ha dediğin gibi bazı noktalarda eleştirilerin, yergilerin dozu da kaçıyor tabii.
Dozu kacsa bisey demiycez Bokunu cikaranlar var ben burayi okuyup karalar baglamak istemiyorum.Kimse gelecegi goremez Gecen sene isimli adamlar aldik olmadi bu sene hirsli Turkleri topluyoruz takima sahip cikabilecek canini disine takarak oynayacak oyuncular aliyoruz.Falcao Arda gibi yildiz futbolcular ile birlikte biseyler cikarmaya calisacaz ortaya daha az yildiz daha cok asker olacak bu sene .

İlk ağızdan Lemina'nın düşünülmediğini söyleyip, akabinde tekrar kiralamaya çalışmak transfer politikamızın nasıl yürüdüğünü gösteriyor işte. Bellagarde, Lerma, Doucoure derken Seri-Lemina ikilisine dönüş yaptık.

Galatasaray taraftarı Türkiye'nin en ciddi iyi gün taraftarıdır. Belki bu yüzden babalarımız 14 yıl şampiyonluk beklemişken biz 2 şampiyonluk üstüne bile tatmin olmuyoruz, bu yüzden de er ya da geç yine en başarılı oluyoruz. 6 yıl bir kupanın kulbundan tutamayıp hala zengin başkan yalayan Fenerliler yerine taraftarının yarısı eleştirel ve realist Galatasaraylı olmayı 100 kere tercih ederim.

Ha dediğin gibi bazı noktalarda eleştirilerin, yergilerin dozu da kaçıyor tabii.
fenerliler gibi takımdaki çöpleri pamuklara sarmıyoruz da o sayede başarı geliyor

lemina seri

belhanda

emre falcao arda

yedekten de babel diagne falan girer başka bi halt beklenmez bunlardan

Seri Lemina üzerine takım kuruyorsak bitmişiz biz maaşını ödeyip o kadarlık bonservis alsalar bari şu bedevileri verirken en azından bir tane genç orta sahaya bütçe açılır

Dozu kacsa bisey demiycez Bokunu cikaranlar var ben burayi okuyup karalar baglamak istemiyorum.Kimse gelecegi goremez Gecen sene isimli adamlar aldik olmadi bu sene hirsli Turkleri topluyoruz takima sahip cikabilecek canini disine takarak oynayacak oyuncular aliyoruz.Falcao Arda gibi yildiz futbolcular ile birlikte biseyler cikarmaya calisacaz ortaya daha az yildiz daha cok asker olacak bu sene .

Evet bu sene hocanın daha profiline yakın bir kadro kuruluyor. İnşallah sistem olarak da çift santraforla hücum ağırlıklı bir takım hazırlayıp büyük Galatasaray'ını izlettirir hoca bize yine. Rize deplasmanında ilk golü yedikten sonra dönemeyeceğini her haliyle belli eden Galatasaray'ı izledikten sonra Real'e karşı 2. dakikada ofsaytla geriye düşüp 70'de 5'e götürebilecek kadar fırsat yaratan Galatasarayları izlemeyi özledim. O Fatih Terim takımını en azından 1 sezon daha izleyeyim, şampiyon olmuşuz, olmamışız gram umrumda değil açıkcası. Hoş o topun zekatını oynasak şu dandik ligi en az 6-7 puanla kazanacağımız da aşikar.

Maaşından 15% kim indirim yapmadı şimdi?

Donk yapmış.

Geriye kalanlar Belhanda Feghouli Babel Luyindama Marcao Saracchi ve Linnes.

Bence Belhanda Feghouli Babel 100%.

Diğeri kim?

Luyindama Marcao Saracchi veya Linnes mi?

Kadro netleşiyor

Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Lemina.. Seri
Feghouli.. Arda.. Kılınç
Falcao

Okan
Linnes.. Emin.. Çalık.. Ömer
Taylan/Jimmy.. Donk..
Oğulcan.. Akbaba.. Kerem
Diagne/Adem

O maas indirme isi gecen sezon icin gecerliyse, belki Mariano yapmamis olabilir. Zaten gidiyorum niye fedakarlik yapiyim düsünmüs olamaz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt