Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın 25 üzeri maçı yok bu sene 40 maç var + UEFA var.Leminaya orta sahayı emanet eden art niyetlidir.Ayrica kendisi son 3-4 hafta oynamayip lig biter bitmez teknelerden ters takla atan herif güya sakatti.

Geçiniz yata yata 2 milyon aldı işte 20 maç oynayarak
Tamam iste kendin cevaplamissin pandemi sonrasi adam maddiyat yuzunden oynamadi adamin parasini vericeksin kardesim vermezsen yabanci oyuncu oynamaz adam kronik sakat filan degil bir adele sakatligi yasadi iyilesti ama sonra baska mevzular cikti bu adam 30 mac bile oynasa iyi bir takimda cok buyuk isler yapar bu sartlarda 1.5 milyona leminadan iyisi gelmez ama sizlere lemina cok size mensah taylan belhanda mustehak

Evet bu sene hocanın daha profiline yakın bir kadro kuruluyor. İnşallah sistem olarak da çift santraforla hücum ağırlıklı bir takım hazırlayıp büyük Galatasaray'ını izlettirir hoca bize yine. Rize deplasmanında ilk golü yedikten sonra dönemeyeceğini her haliyle belli eden Galatasaray'ı izledikten sonra Real'e karşı 2. dakikada ofsaytla geriye düşüp 70'de 5'e götürebilecek kadar fırsat yaratan Galatasarayları izlemeyi özledim. O Fatih Terim takımını en azından 1 sezon daha izleyeyim, şampiyon olmuşuz, olmamışız gram umrumda değil açıkcası. Hoş o topun zekatını oynasak şu dandik ligi en az 6-7 puanla kazanacağımız da aşikar.
Aynen oyle iste Falcao yada Diagne ikisi bir arada olmaz ama onlardan birini atarsin forvete yanina koyarsin Ogulcani basar kosar yanindaki forveti rahatlatir.Ama Foruma donuyorsun bakiyorsun Ogulcani begenmiyor neymis az gol atiyormus.Yaw zaten sende golculerin krali var onemli olan Ogulcan ile o adamlari rahatlatmak daha cok pozisyona sokmak daha cok gol atmak.Gecen sene Seri,Lemina ,nzonzi harika bi ortasaha gibi gozukuyordu ama cok kotu bi ortasaha duzeni oldugu cikti ortaya simdi Ogulcan Falcao kotu gibi gorunuyor ama belki harikalar yaratacaklsr izlemeden bilemeyiz.

İlk ağızdan Lemina'nın düşünülmediğini söyleyip, akabinde tekrar kiralamaya çalışmak transfer politikamızın nasıl yürüdüğünü gösteriyor işte. Bellagarde, Lerma, Doucoure derken Seri-Lemina ikilisine dönüş yaptık.
Lemina 2 milyon istemistir bu taktik
fiyatini dusurmus beni alin demistir taktigimiz ise yaramis demekki akillica bir hareket

Seri de mal mal takılıp durmasın 6 no da. Ne pres var ne baskı ne müdahale. Geç 10 noda takıl ozaman sersem herif.

Çok net söylüyorum Lemina ve seri geri gelirse ben bu sene hiçbir maçı takip etmem. Sonuç zaten belli ilk 4e belki gireriz. Sonucunu bildiğim şeyi izlersem ben de gerizekalıyımdır
Pandemi olmasa seri lemina ile şampiyon oluyoduk abartıya gerek yok keşke genç isimleri tapularıyla alabilsek

Bence kimseye inanmamal lazım; surekli birileri gecen sene de kimsenin ruhu duymadan Lemina geldi, N'Zonzi indi, Saracchi kiralandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt