Ahmet Karan
Sarı Üye
Lerma yı bi şekilde kiralamak lazım Lemina ve Seri koca bir sezon çekilmez
KanteFiyattan bagimsiz olarak, dunyada boyle bir ornek var mi?
Üstad kesinlikle katılıyorum ancak sanırım o işi FFP sonrası yapabileceğiz. Yoksa ben hocanın, saydığın oyuncuların hiç birisi için tam olarak kalsın dediğini sanmıyorum ama bu yılı da bu şekilde iyi veya kötü atlatmak lazım. Ancak Mensah verilecek para yerine keşke Polonyadaki hiç izlemediğim gençler ile bizimkiler denense yalnız orada da tahminim ödemeler hususunda yurt dışındaki klüpler TR dekiler gibi esnek davranmıyor takas olmuyor vade vermiyor bu sebeple takımların hemen hepsi yurt içinde yabancı futbolcu trafiği yaratıyorMüzmin sakat adamların (Lemina, götze vs ), vitaminsiz adamların (Seri), çapsız adamların (Türkiyede diğer takımlardaki yabancı futbolcular; diagne, mensah gibi), söz verip cayan karaktersiz adamların (mhy, vedat, potuk vs) peşinden koşup ağlamayı, yaşlı oyuncu( Falcao, Arda, hulk, banega vs.) peşinde koşmayı camia olarak bırakmamız lazım artık.
Suarezin, piquen, messin var 30 küsürlü yaşlarda ama 19 luk Daviesi olan takımın seni 8 lik yaptığı devirdeyiz !!
Ne olur
Babel
Belhanda
Feghouli
Diagne
yi yollayın bu takımdan. Satın bu fb gibi. Hatta yollayabilseniz Falcao yu da. Alın yerlerine dinamik, genç potansiyeller. Hiç biri olmuş futbolcu olmasın, potansiyelli, genç ve hırslı olsun. Başka çıkış yolu yok. Strateji değişmeli.
Dun yazmistim,ancak 3.ortasaha olabilirLemina 3.ortasaha olarak ve 1 milyon euroya kalabilir tabi
O ortasaha 3 gol atamaz 40 maçtaLemina sakat makat ama Seri gelecegine o gelsin yaninada Ndiayaye arkalarina donk yapacak bisey yok.Hic degilse ortasaha dirençli olur.
Donkun yerine Teknik bi 10 numara bulsunlar o zaman lemina 6 ya gecsin.Donkta stoperi yedeklesin.O ortasaha 3 gol atamaz 40 maçta
Fiyattan bagimsiz olarak, dunyada boyle bir ornek var mi?
Öyle olur ama tabi bu hareketlerin hepsi satışa bağlı. Belhanda,babel,frghouli,marcao 4lüsünden 3ü satılmalı. Mümkünse hatta marcaoyu 10 mye satıp takımı kurabilirizDonkun yerine Teknik bi 10 numara bulsunlar o zaman lemina 6 ya gecsin.Donkta stoperi yedeklesin.
Haydi Werder transfer çalımı atarsın yaparsın sende
Cok gec kaldilarMarcaoyu 10 civarı bi rakama yollayıp, babeli kiralık, fegi 3-4 mye, belhandayı 2-3 mye araplara itelersek 2 stoper 3 ortasaha 1 sağ açık olmazsa olmaz eksikleri ortaya çıkıyor
Bakalim![]()
var gattusoFiyattan bagimsiz olarak, dunyada boyle bir ornek var mi?
Bence Ogulcani 2. Forvet olarak dusunecek hoca Falcao ve Diagneyi degistirmeli oynatacak bazi maclarda Adem Ogulcan bile yapabilir bakti olmuyor Falcao ve Diagneyi ayni anda sokar oyuna Ogulcan yada Ademden birini cikarir 3.lu forvete bile donebilir.Falcao diagne aynı anda olmaz ancak son dklarda gol lazım olursa öyle oynayabilirler
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mensahi bjk aldilerma+moder+lemina+mensah okeyiz
Evet ben 1-2 transfer dışında bir şey olacağını sanmıyorum. Yine ocağı bekleyin lafları piyasaya gelecek. Yönetimin beceriksizliğini hoca taraftarı oyalayarak geçiştirmeye çalışıyor. Hiç umudum yok bu sezon o yüzden. Muhtemelen ilk 4e bile giremeyeceğizCok gec kaldilar