GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 144

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,1K
Sayfa
144/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müzmin sakat adamların (Lemina, götze vs ), vitaminsiz adamların (Seri), çapsız adamların (Türkiyede diğer takımlardaki yabancı futbolcular; diagne, mensah gibi), söz verip cayan karaktersiz adamların (mhy, vedat, potuk vs) peşinden koşup ağlamayı, yaşlı oyuncu( Falcao, Arda, hulk, banega vs.) peşinde koşmayı camia olarak bırakmamız lazım artık.

Suarezin, piquen, messin var 30 küsürlü yaşlarda ama 19 luk Daviesi olan takımın seni 8 lik yaptığı devirdeyiz !!

Ne olur

Babel
Belhanda
Feghouli
Diagne

yi yollayın bu takımdan. Satın bu fb gibi. Hatta yollayabilseniz Falcao yu da. Alın yerlerine dinamik, genç potansiyeller. Hiç biri olmuş futbolcu olmasın, potansiyelli, genç ve hırslı olsun. Başka çıkış yolu yok. Strateji değişmeli.
Üstad kesinlikle katılıyorum ancak sanırım o işi FFP sonrası yapabileceğiz. Yoksa ben hocanın, saydığın oyuncuların hiç birisi için tam olarak kalsın dediğini sanmıyorum ama bu yılı da bu şekilde iyi veya kötü atlatmak lazım. Ancak Mensah verilecek para yerine keşke Polonyadaki hiç izlemediğim gençler ile bizimkiler denense yalnız orada da tahminim ödemeler hususunda yurt dışındaki klüpler TR dekiler gibi esnek davranmıyor takas olmuyor vade vermiyor bu sebeple takımların hemen hepsi yurt içinde yabancı futbolcu trafiği yaratıyor

Fiyattan bagimsiz olarak, dunyada boyle bir ornek var mi?

Her özellik olmasa bile kesici olması gerekir Fernando çok iyi pasör olmasının yanımda rakipten muazzam top çekerdi ya da melo tarzı olması lazım rakip gördü mü korkmalı bizim orta sahayı görenler rahat rahat üzerimize gelip golü tıklatıyorlar lemina da seri de geride karşılayan adamlar bizim defansın önüne kadar reaksiyon göstermiyorlar

Falcao diagne aynı anda olmaz ancak son dklarda gol lazım olursa öyle oynayabilirler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence Ogulcani 2. Forvet olarak dusunecek hoca Falcao ve Diagneyi degistirmeli oynatacak bazi maclarda Adem Ogulcan bile yapabilir bakti olmuyor Falcao ve Diagneyi ayni anda sokar oyuna Ogulcan yada Ademden birini cikarir 3.lu forvete bile donebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt