GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 157

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,2K
Sayfa
157/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası bu yönetimden hiç ümidim yok transfer dönemi ekimde bitiyor diyor bi kere başkan daha ne diim
Yurt dışı bağlantılar sıfır iş yapacak adam yok tek bildikleri önceden alınan oyuncuları satmak kazandıkları paralarla da tr kulüplerini zengin etmek

Bu site çok enteresan olmaya başladı , genelde okurum yazmam ama dayanamadım. Son 3 sezonun ikisinde şampiyon olmuşuz belki pandemi ve bazı operasyonlar olmasa 3 te 3 yapacaktık. Bu na rağmen Terim i direkt değil de yok ayak tenisi yok evlatçılık vs vs üzerinden sığ eleştiriler yapanlar var , vallahi el insaf senelerce şampiyonluk başarı göremeyen rakiplerimiz ne yapsın. Hatta şampiyonlukları Tudor a bağlayan bile var şaka gibi :) Birde Terim yanında gözüküp oynattığı adamları yada aldığı adamları yerden yere vuran var. Maçlarda oynatan hoca zaten al diyende hoca , ayrıca satmak istediğimiz topçuları yerden yere vurarak değil oynatarak satabiliriz. Yoksa eline bonservisini verip göndermek kolay , tabii yönetiminde satma ve alma konusunda beceriksizliği aşikar , hocanın da bazı kararları eleştirilir ama bunun dalga konusu olması komik bence. Diyeceğim o ki Galatasarayın görüp görebileceği en büyük başarılarda Terimin imzası var ben şahsen hocaya tüpçüile çalıştığında çok kızmıştım gerisi fasa fiso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt