GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 167

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
167/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda-Donk-Fatih-Çakma Norveçli gibi vasat isimlerle yeni sezon içinde hedefimiz orta sıralar sanırım. İlk ağızdan Lemina düşünülmüyor diyip tekrar görüşmeye başlamak bile Allah'a emanet iş yapıldığının göstergesi işte. Nerede bir çöp varsa bok sineği gibi yapışıyor yönetim. Para ceplerinden çıkmadığı için de asgarileri 4 milyon TL.

Son düzenleme:
Arkadaslar siz anlamiyorsunuz konuyu.

Konu, Fatih gibi 33 yasindaki bir Kaleciye 500.000 € verip ve üstüne 2 Sene Sözlesme vermekten ziyade, niye Altyapidan bir Kaleci cikmiyor diyoruz.

Iyi Kaleci veya kötü Kaleci demiyoruz ama öyle Galatasaray’da fark yaratacak birisi degil.
500.000 / 1 Mio € Cöpe gidiyor cünkü bu sene 34 oluyor, yani 36 yasina kadar YEDEK oturcak!

Muslera 1-2 sene sorna, ben birakiyorum dese Kaleci yok, yedekte Genc bir isim olur onu orada monte edersin biz bunlari düsünmüyoruz, problemde burda!

Kapatalim Altyapiyi ozaman böyle durumlarda bile Futbolcu cikmiyorsa!

EfdirOtXYAIMSFo

Kale alt yapıdan biri çıksın da oynasın denebilecek bir mevki değil Berk kim profesyonel kaç maçı var da kaleyi teslim edeceksin? Ücreti çok olabilir ama boşta başka kaleci yok Babacan, Gökhan Akkan vs için bonservis sorun olmuştur. Hayırlı olsun diyip geçelim

Arda-Donk-Fatih-Çakma Norveçli gibi vasat isimlerle yeni sezon içinde hedefimiz orta sıralar. İlk ağızdan Lemina düşünülmüyor diyip tekrar görüşmeye başlamak bile Allah'a emanet iş yapıldığının göstergesi işte. Nerede bir çöp varsa bok sineği gibi yapışıyor yönetim. Para ceplerinden çıkmadığı için de asgarileri 4 milyon TL.
Adam sakat diye istemedik indirim yapınca kronik sakatlığı biranda geçti demekki

Iddiaya girmek istemek demek degildir kavramlari algilama konusunda bir sikinti yasiyorsun sanirim

Bir seyin olacagini iddia etmek: tahmin etmek, ongorude bulunmak

Bir seyin olacagini istemek: arzu etmek

Imkansizi da arzulayabilirsin ama imkansizin gerceklesecegini iddia etmezsin

Ya da kendine gore bariz bir seyi iddia edebilirsin ama bunun gerceklesmesini istemeyebilirsin

Mesela ben turkiye'nin yakin gelecekte savasa girecegini iddia ediyorum ama bunu arzulamam

İddia etmek ile iddiaya girmek farklı şeyler.Ben takımın bu orta saha kurgusuyla geçen senenin benzeri bir sonuç alacağını düşünüyorum öngörüyorum.

Ama seninle bunun için iddiaya girersem düşük puan alsın isteyeceğim bu iddiam gerçekleşsin diye.Yani benim böyle bir isteğim yok ben sadece görünene bağlı çıkarım yaptım.

Sen direkt gelip gel iddiaya girelim lafının arkasında dur karamsarlık saçma diyorsun :)

Benim düşüncem takım bu kurguyla bir şey yapamaz ama bunun olmasını istemiyorum.Anlatabildim mi?

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri