GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 168

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
168/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 2 sezon önce en fazla 34 maça çıkmış onda da Akhisar küme düşmüş genel de 10-15 maç arası ortalamayla oynayan kaleciye 4 m TL para veriyoruz cidden şaka olmalı 33 yaşına kadar ekstra ne başarı elde etmiş ki 4 m TL verip ödüllendiriyoruz

Sonra gelen yerli adamlar 8-9 dan kapıyı açar böyle transfer mi yapılır kulübün parasına yazık oluyor

Herkesin yaptığı önemli bir yanlış var bu kadro geçen sene 6. Olmadı ikinci yarı ile pandemi arasındaki puan durumunda lideriz yani önümüzdeki senenin kadrosunu eleştirirken göz önünde bulundurmamız gereken dönem bu dönem ve ikinci yarıdaki kadromuzdan şuana kadar yapılan değişiklikler şunlar:

Forvet rotasyonuna Diagne katıldı(andone sakatlık sebebiyle oynamamıştı) Falcao henüz sakatlanmadı ve kamp geçiriyor
Kanat rotasyonumuz için oğulcan emre kılınç ve arda Transfer edildi(eskisi jimmy durmaz)
Onyekuru ile yollar ayrıldı buraya transfer bekleniyor.
Orta sahada henüz katılan isim yok lemina seri durumları belirsiz belhanda ile yollar ayrılacak selçuk gönderildi.
Bek rotasyonumuzda sag bek icin mariano gönderilip Omar transfer edildi sol bek için emre taşdemir geri döndü
Stoper rotasyonunda Luyindama ikinci yarı boyunca yoktu takıma katılacak muhtemelen ahmet çalık ile yollar ayrılıp adil demirbağ veya kaan ayhan transfer edilecek
Kaleci konusunda lider olduğumuz o dönemden muslera sakatlığı sebebiyle 10-15 maç kaçıracak yerine Fatih oynayacak
Yani en iyi top oynadığımız döneme kıyasla kalecimiz eksik sağ bekimiz değişti en iyi stoperimiz takıma geri döndü orta sahamız baştan kurulacak ve kanatlarda rotasyonu güçlendirmemize rağmen as takımda oynayan onyekurunun eksikliğini cekeceğiz.
Bir sol kanat (babel ve jimmy gönderilip)
3 orta saha (belhanda gönderilip)
Transferi yapılıp bu dönem kapatılırsa orta sahaya gelecek iki oyuncu seri ve lemina olsa bile güçlenerek ayrılacağız ve şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız diye düşünüyorum

Sadece 2 sezon önce en fazla 34 maça çıkmış onda da Akhisar küme düşmüş genel de 10-15 maç arası ortalamayla oynayan kaleciye 4 m TL para veriyoruz cidden şaka olmalı 33 yaşına kadar ekstra ne başarı elde etmiş ki 4 m TL verip ödüllendiriyoruz

Sonra gelen yerli adamlar 8-9 dan kapıyı açar böyle transfer mi yapılır kulübün parasına yazık oluyor
Devlet bu kadar emeklilik ikramiyesi vermiyor valla

İddia etmek ile iddiaya girmek farklı şeyler.Ben takımın bu orta saha kurgusuyla geçen senenin benzeri bir sonuç alacağını düşünüyorum öngörüyorum.

Ama seninle bunun için iddiaya girersem düşük puan alsın isteyeceğim bu iddiam gerçekleşsin diye.Yani benim böyle bir isteğim yok ben sadece görünene bağlı çıkarım yaptım.

Sen direkt gelip gel iddiaya girelim lafının arkasında dur karamsarlık saçma diyorsun :)

Benim düşüncem takım bu kurguyla bir şey yapamaz ama bunun olmasını istemiyorum.Anlatabildim mi?

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iddia etmek bunu soyledigin herkesle iddiaya girmektir. Keske insanlar savunamayacagi seyleri soylemese ortada bir iddia malzemesine gerek yok o isin esprisi, ongorunu istemiyor olabilirsin bu soylediginin arkasinda duramadigin gercegini degistirmez. Sen iddiaya girdin su an hayirli olsun hatirlarsam hatirlatirim.

Yangin cikarmaya devam edebilirsin simdi.

Herkesin yaptığı önemli bir yanlış var bu kadro geçen sene 6. Olmadı ikinci yarı ile pandemi arasındaki puan durumunda lideriz yani önümüzdeki senenin kadrosunu eleştirirken göz önünde bulundurmamız gereken dönem bu dönem ve ikinci yarıdaki kadromuzdan şuana kadar yapılan değişiklikler şunlar:

Forvet rotasyonuna Diagne katıldı(andone sakatlık sebebiyle oynamamıştı) Falcao henüz sakatlanmadı ve kamp geçiriyor
Kanat rotasyonumuz için oğulcan emre kılınç ve arda Transfer edildi(eskisi jimmy durmaz)
Orta sahada henüz katılan isim yok lemina seri durumları belirsiz belhanda ile yollar ayrılacak selçuk gönderildi.
Bek rotasyonumuzda sag bek icin mariano gönderilip Omar transfer edildi sol bek için emre taşdemir geri döndü
Stoper rotasyonunda Luyindama ikinci yarı boyunca yoktu takıma katılacak muhtemelen ahmet çalık ile yollar ayrılıp adil demirbağ veya kaan ayhan transfer edilecek
Kaleci konusunda lider olduğumuz o dönemden muslera sakatlığı sebebiyle 10-15 maç kaçıracak yerine Fatih oynayacak
Yani en iyi top oynadığımız döneme kıyasla kalecimiz eksik sağ bekimiz değişti en iyi stoperimiz takıma geri döndü orta sahamız baştan kurulacak ve kanatlarda rotasyonu güçlendirmemize rağmen as takımda oynayan onyekurunun eksikliğini cekeceğiz.
Transferi yapılıp bu dönem kapatılırsa orta sahaya gelecek iki oyuncu seri ve lemina olsa bile güçlenerek ayrılacağız ve şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız diye düşünüyorum
Yok küme düşme kaldırıldı sadece, sıralamalar aynı

Ed7dewpXgAEfqsN.webp

yerli iyi kaleciler başakşehir ve ts'de. serkan olsun isterdim sadece. ama bonservis veremeyeceğimiz açık. yabancı almak da yersiz olurdu. çok da hamle şansımız yok zaten.

: ) pandemi periyotuna bakarsak da sonuncuyuz

Iddia etmek bunu soyledigin herkesle iddiaya girmektir. Keske insanlar savunamayacagi seyleri soylemese ortada bir iddia malzemesine gerek yok o isin esprisi, ongorunu istemiyor olabilirsin bu soylediginin arkasinda duramadigin gercegini degistirmez. Sen iddiaya girdin su an hayirli olsun hatirlarsam hatirlatirim.

Yangin cikarmaya devam edebilirsin simdi.

ciddi algılama problemin var

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 89290

yerli iyi kaleciler başakşehir ve ts'de. serkan olsun isterdim sadece. ama bonservis veremeyeceğimiz açık. yabancı almak da yersiz olurdu. çok da hamle şansımız yok zaten.

İşin komik kısmı da ilgilendiğimiz kaleci isimlerine bak beto, gökhan ve Fatih 3’ü de sondan 3 isim bizimkiler için istatistik filan hikaye giderler leminayı alırlar sezon birinci de bu kadar sakatlanmıyor bizde tahmin etmedik derler

Kale alt yapıdan biri çıksın da oynasın denebilecek bir mevki değil Berk kim profesyonel kaç maçı var da kaleyi teslim edeceksin? Ücreti çok olabilir ama boşta başka kaleci yok Babacan, Gökhan Akkan vs için bonservis sorun olmuştur. Hayırlı olsun diyip geçelim

Sacmalik !

Ters Tegen
ilk Maclarini 18 yasinda Bundesligada yapti.
6 Mac ve 2 Play-Off.
19 yasinda Ilk 11 oynuyordu!

Manuel Neuer
20 Yasinda direk 11e alindi oda Bundesligada.

Bunlar Altyapidan gelip oynatildi, bos Transfer yapmaktansa, kendi Altyapimdan oynatirim dediler ve kendileri simdi nelerde sende biliyorsun!

Iker Casillas konusuna girmedim bile, Real Madrid bile yapti!

Daha cok örnek var ama bu isler Türkiye / Süper Lig’de olmuyo!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri