GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 175

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,4K
Sayfa
175/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agalar deyin ki bu sezon durum bu, feda sezonu yapacağız. Biz de diyelim ki eyvallah, beklentimiz olmasın. Atar gider yapıp transfer sezonunu bomboş geçireceksek güzel küfür yerler. Bu sezon da başarı gelmezse taraftar Fatih Hoca falan dinlemez gömer geçer hepsini.
Feda sezonu yapıyoruz derseler kim eyvallah diyecek ? Ben gsc de eyvallah diyecek para gönderecek çok taraftar göremiyorum.

1597508402925.webp

Ya bana as oyuncu transferleri için henüz a.ligi ve s.liginde oynayan takimlarin oyuncularıyla bir temas olacak gibi gelmekte. Belki bos beleş bir düşünce ama misal Barcelona efsane bir kıyım yapacak. Ne bileyim arda : hocam bakin şu oyuncular gidebilir demiş olma ihtimali var.

Gurrpegiye ne olmus? Yönetim bilgi istiyorsan az Rodop gibi mesajlar paylasmalisinmi dedi? Normalde Feghouli ve Belhanda gitmeli ve 3 Orta Saha ve Kanat oyuncu lazim ilk 11e.

Gurrpegiye ne olmus? Yönetim bilgi istiyorsan az Rodop gibi mesajlar paylasmalisinmi dedi? Normalde Feghouli ve Belhanda gitmeli ve 3 Orta Saha ve Kanat oyuncu lazim ilk 11e.
tam kadroya bak hele mütiş

Sözlükte geçen transfer dönemi duyumcu dediler, hak etmediği bir sürü söylemde bulundular. Sözlükle de arası açılmıştı zaten, hatta bıraktı da sonra tekrar döndü diye hatırlıyorum. Şu an sadece kendi yorumlarını yapıyor. Transfer, duyum falan gibi işlerde pek yok artık maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri