Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
Arda 11 olursa ayvayı yeriz. Feghouli sağda solda Arda kaplumbağa hızında atağa çıkarız artık.
Feda sezonu yapıyoruz derseler kim eyvallah diyecek ? Ben gsc de eyvallah diyecek para gönderecek çok taraftar göremiyorum.Agalar deyin ki bu sezon durum bu, feda sezonu yapacağız. Biz de diyelim ki eyvallah, beklentimiz olmasın. Atar gider yapıp transfer sezonunu bomboş geçireceksek güzel küfür yerler. Bu sezon da başarı gelmezse taraftar Fatih Hoca falan dinlemez gömer geçer hepsini.
orda yasiyorumkac mac izledin avusturya liginden
Benim bildigim Fatih hoca Arda'yi ilk 11'de oynatir
tam kadroya bak hele mütiş![]()
galatasaray futbol takımı
daha önce hiç olmadığı kadar sezona tam kadroya yakın hazırlanan takımımız. sadece lemina ve seri’nin yerin boş kalmış durumda. onun dışında neredeyse tam kadroyuz diyebilirim. yani öyle telaş yapı...rerererarara.net
Gurrpegiye ne olmus? Yönetim bilgi istiyorsan az Rodop gibi mesajlar paylasmalisinmi dedi? Normalde Feghouli ve Belhanda gitmeli ve 3 Orta Saha ve Kanat oyuncu lazim ilk 11e.
isim vererek konuş kendine insan diyorsanaklı sıra duyumculuk yapmaya çalışan arkadaşları dışarı mı alsak ?? YÖNETİM..
Sözlükte geçen transfer dönemi duyumcu dediler, hak etmediği bir sürü söylemde bulundular. Sözlükle de arası açılmıştı zaten, hatta bıraktı da sonra tekrar döndü diye hatırlıyorum. Şu an sadece kendi yorumlarını yapıyor. Transfer, duyum falan gibi işlerde pek yok artık maalesef.![]()
galatasaray futbol takımı
daha önce hiç olmadığı kadar sezona tam kadroya yakın hazırlanan takımımız. sadece lemina ve seri’nin yerin boş kalmış durumda. onun dışında neredeyse tam kadroyuz diyebilirim. yani öyle telaş yapı...rerererarara.net
Gurrpegiye ne olmus? Yönetim bilgi istiyorsan az Rodop gibi mesajlar paylasmalisinmi dedi? Normalde Feghouli ve Belhanda gitmeli ve 3 Orta Saha ve Kanat oyuncu lazim ilk 11e.
ben nerde yasıyosun demedim kaç maç izledin dedimorda yasiyorum
sen mi biliyosunisim vererek konuş kendine insan diyorsan
bilemdigin işlere karışıyorsan
sanmıyorum sen kendini çok abartıyorsun istemiyorsan engellersin tatava yapma huzursuzsan napıcagını biliyorsun 1adersen mi biliyosunkayodeeeee bakasetassssss böyle yazınca bilgi verdiğini falan sanıyosun heralde
![]()
sende çok takılma ceza yersen yunus emre bahçıvan yaparsın adını mesela öyle yazarsın..sanmıyorum sen kendini çok abartıyorsun istemiyorsan engellersin tatava yapma huzursuzsan napıcagını biliyorsun 1ader![]()
![]()
katiliyorum sana copppporda yasiyorum