Cenk Ekim
10 Numara!
Fena toslamışorda yasiyorum
Fena toslamışorda yasiyorum
gözünü sevim bana avusturya ligini sisirme, salzburgun müthis para harcamasindan sonra gerek a takimi icin gerekse alt yapisi icin digerlerin hic bir esamesi okunmuyor, avusturya ligi = salzburg, eskiden fark okadar yoktu redbull aldikdan sonra takimi makas inanilmaz acildi, rapid wienmis sturm grazmis austria memphismis hic birinde is yok.ben nerde yasıyosun demedim kaç maç izledin dedim
Israr etme istersen reyizben nerde yasıyosun demedim kaç maç izledin dedim
biraz kırıksın galina her yunus emre'yi baban sanıyorsan senin hayat zor.sende çok takılma ceza yersen yunus emre bahçıvan yaparsın adını mesela öyle yazarsın..![]()
ummadigi yerden geldiFena toslamış![]()

ummadigi yerden geldi![]()

haddini bil adam gibi konuş benim ceza yiyecek bir davranışım olmadı,kimin kuş olduğu gayet açık..biraz kırıksın galina her yunus emre'yi baban sanıyorsan senin hayat zor.
cezadan korkmam kardeşim ayrıca forum yöneticilerini etik dışı ahlahsızlık imalarına devaam edersen tekmeyi yiyen sen olursun hadi uç kanaryam
avusturya liginden 2-3 takım koy tslye kafaya oynarlargözünü sevim bana avusturya ligini sisirme, salzburgun müthis para harcamasindan sonra gerek a takimi icin gerekse alt yapisi icin digerlerin hic bir esamesi okunmuyor, avusturya ligi = salzburg, eskiden fark okadar yoktu redbull aldikdan sonra takimi makas inanilmaz acildi, rapid wienmis sturm grazmis austria memphismis hic birinde is yok.
he aynenhaddini bil adam gibi konuş benim ceza yiyecek bir davranışım olmadı kimin kuş olduğu gayet açık..
Bu Avusturya liginin cop oldugu gercegini degistiriyor mu?,avusturya liginden 2-3 takım koy tslye kafaya oynarlar