GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 176

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,4K
Sayfa
176/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah da gitti.
Bari Seri ve Lemina yı kiralayabilsek.
Yurtdışından zaten oyuncu alamayız.
belki bir ihtimal Aytaç Kara zorlanır.
Ama bence O da alınmasın.
Ayrıca Mensaha burın kıvıranlar teansfer sezonu kapnınca keşke Mensahı kaçırmasaydık diyecekler. Durum o kadar vahim.

ben nerde yasıyosun demedim kaç maç izledin dedim
gözünü sevim bana avusturya ligini sisirme, salzburgun müthis para harcamasindan sonra gerek a takimi icin gerekse alt yapisi icin digerlerin hic bir esamesi okunmuyor, avusturya ligi = salzburg, eskiden fark okadar yoktu redbull aldikdan sonra takimi makas inanilmaz acildi, rapid wienmis sturm grazmis austria memphismis hic birinde is yok.

sende çok takılma ceza yersen yunus emre bahçıvan yaparsın adını mesela öyle yazarsın..;)
biraz kırıksın galina her yunus emre'yi baban sanıyorsan senin hayat zor.
cezadan korkmam kardeşim ayrıca forum yöneticilerini etik dışı ahlahsızlık imalarına devaam edersen tekmeyi yiyen sen olursun hadi uç kanaryam

gözünü sevim bana avusturya ligini sisirme, salzburgun müthis para harcamasindan sonra gerek a takimi icin gerekse alt yapisi icin digerlerin hic bir esamesi okunmuyor, avusturya ligi = salzburg, eskiden fark okadar yoktu redbull aldikdan sonra takimi makas inanilmaz acildi, rapid wienmis sturm grazmis austria memphismis hic birinde is yok.
avusturya liginden 2-3 takım koy tslye kafaya oynarlar

Lan oğlum biz niye oyuncu bulamıyoruz yahu. luyindamayi, marcaoyu bulan kimdi, saracchi bu hafifledi kimizleyip getirdi de iki tane orta saha bir kanat bulamadı iki senedir.
Umarım yönetim taktik uyguluyordur tak tak 4 tane oyuncuyu bildirir. Çözemiyorum vallahi neler oluyor. Belhandadan feghouliden toplamda 4 milyon dahi alamayacak nasil bir bağlantımiz var. Menajerse menajerleri zaten çalışıp haklarını veriyoruz. Niye durdum yere maicon transferiyle isleri bom bok noktaya taşıdık, koyayim ondan gelen 1.4 milyon dolara 1 ay gelip idman yapardı arap takimi got gibi kalır yerini doldurmak için 5 milyon harcadı sen gider en kotu serbest bırakır din deli gibi sevinip giderdi zaten. Beyden korkuk 1.4 milyon dolar bulamayacagimizi falan mi. En kotu yunusa sonraki satistan pay alırsın 2-3e kolayca satarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri