Mert Akman
10 Numara!
Kim ne derse desin Mensaha 5 milyon euro verilmez.O polonyalı jakub çok daha oturaklı oyuncu gibi geldi bana.Onun üzerine yoğunlaşmak daha mantıklı.
20 yaşında en son ismi çıkan buydu ilk aklıma gelen bu oldu haliyle ama genel olarak çiğ etle beslenen denildiği zaman siyahi bir topcu geliyor akla...cig etle beslenen denıldıgı ıcın sıyahı topcumu attınız
Kesinlikle katılıyorumbu davar
Evet2m kazanan ve 15 mac kaciran Lemina'ya mi sukretmeliyiz?
Kim ne derse desin Mensaha 5 milyon euro verilmez.O polonyalı jakub çok daha oturaklı oyuncu gibi geldi bana.Onun üzerine yoğunlaşmak daha mantıklı.
Bencede hic olmazsa disiplinli olur afrikalılar sakat disiplin konusundaKim ne derse desin Mensaha 5 milyon euro verilmez.O polonyalı jakub çok daha oturaklı oyuncu gibi geldi bana.Onun üzerine yoğunlaşmak daha mantıklı.
Biz her türlü söveriz alınsada alınmasada forum öyle ne isaya ne musaya yaranabilirsin burdaEğri oturup doğru konuşalım mensahi bu şartlarda biz alsak herkes söverdi
Eğri oturup doğru konuşalım mensahi bu şartlarda biz alsak herkes söverdi
Zorunlu degilse herkes overdi. Cunku win win gibi bir anlasmaEğri oturup doğru konuşalım mensahi bu şartlarda biz alsak herkes söverdi
Berna hnm. bjkye ağır kazık atmış gibi gözükmekte.opsiyon
mevcut
Murici almadığımıza pişman olan var mı gerçektenMensah çok iyi transfer bjk için, biz pişman olacaz Muriç gibi zaman gösterecektir zaten. Bu yönetimin bjk ve fb ile yarışıp aldığı bir transfer varmıdır? Bunların oyuncu alması için ya çok pahalı olacak ya çöp yada sakat olacak kimse istemeyecek yoksa almıyolar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence iyi bir duruş sergiliyoruz artık. Bizim teklife uymayan topçu gelmesin. Bu sayede Mensah’ı 5 milyona almamış olduk. Alsak herkes söverdi eminim. Bjk de patlarsa da sövecekler ama olsun.Mensah çok iyi transfer bjk için, biz pişman olacaz Muriç gibi zaman gösterecektir zaten. Bu yönetimin bjk ve fb ile yarışıp aldığı bir transfer varmıdır? Bunların oyuncu alması için ya çok pahalı olacak ya çöp yada sakat olacak kimse istemeyecek yoksa almıyolar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haftaya 18m euro lazio acikladiginda olursunMurici almadığımıza pişman olan var mı gerçekten