GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 195

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
195/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bizim taraftarlar o kadar rezillikden sonra durumun ciddiyetini kavramış değiller.
yahu alınmalı alınmamalı mı bunlar hiç sorun değil.Bizim bu transfer işlerinde koşturan adamda çok ciddi sıkıntı var.Kime ne kadar teklif edeceklerini, hangi oyuncu aşağı yukarı ne kadar eder bu konularda çok kötü.Yemin ederim öyle basit hatalar yapıyorlar ki bjk değil her takım bizim elimizden oyuncu alır.

Arkadaş şu şu mensah denen adamı istiyorsan al arkadaş.Bu adamın iyi olduğunu düşünüyorsan.Kim bu adamı analiz edip onay verdiyse al arkadaş.Bu kadar basit.Hala üç kuruşun hesabını yapma.
yada hiç ilgilenme.Git avrupadan mı bakacaksın nereden bakacaksan bak..
iyi de ilgilendiğimiz kim söyledi ki? Başkanları teklif yok diyor. Nasıl bir ilgi bu platonik mi?

tutturdunuz bir ortasaha ortasaha.
modern ayaktenisinde ortasahaların onemi kalmadı. ayaktenisinde artık iyi servis atanlar kazanıyor.
transfer stratejimiz de buna gore planlandı. ortasaha falan alınmayacak. begenmeyen gitsin futbol takip etsin.

Ya benim anlamadıgım 3 büyük icinde maddi durumu en iyisi biziz güya adamlar nasıl transfer yapıyo elimizden oyuncu alıyolar ben bu işi anlamadım
Bizde satılacak futbolcu yok. Gerçi var da takımın tek üst seviye yeri olduğu için Marcao - Luyindama ikilisini bozmak istemiyoruz. Bu yüzden kimseyi de alamıyoruz. Beşiktaş'ta ne al-sat dengesi ne de maaş sınırı var. Sadece TFF'nin koyduğu kurallara uymak zorundalar o kadar. Mensah olayında ise 5 milyon satın alma opsiyonunu fazla bulduk ama Beşiktaş verdi. Olay tam olarak bu. Bizim neden vermediğimizi değil de diğer kulüplerin neyine güvenerek bu transferleri yaptıklarını sormak daha mantıklı geliyor bana. Beşiktaş'ın UEFA nezdinde bir sıkıntısının olmaması seneye de olmayacak anlamına gelmiyor çünkü borçlarını bir türlü ödeyemiyorlar. Ya transfer yapacaklar ya da borç ödeyecekler. Transfer yapmazlarsa başarı gelmiyor. Transfer yapınca da borç yükünü azaltamıyorsun. Diyelim Beşiktaş seneye 15-20 milyonluk satış yapıp 5-6 milyonluk transfer yaptı. Eee o 15 milyon euro borçlara gitse bu sefer taraftarları "O kadar oyuncu sattık. Sattığımız kadar da adam alın işte" diyecekler. Kulüplerin bir diğer sıkıntısı da maalesef gözü doymak bilmeyen taraftarlar. Yerlerini bilmiyorlar. Yoksa Fenerbahçe Koç Holding sponsorluğuyla gidip 200 milyon euroya kadro kurardı. Ama gelir o kadar az, borç o kadar çok ki kimse takımlarını bu seviyede güçlendirmek istemiyor. Beşiktaş güçlendirdi de ne oldu? Şu anda sonu hüsran. Biz ve Fenerbahçe de yaptık. Eee sonumuz hüsran. Çünkü altına girdiğin maaş yükü her zaman gelirle hafiflemiyor. Hatta çoğunlukla.

Yangın tayfa falan bilmemde kabak.gibi kus.oldugu belli olan sürekli olumsuz yorum yapanlar var. Sayıları arttıkça forum kalitesi düşüyor arada bir kacina ceza falan verin bence.
Aynen dediğin gibi kabak gibi belli ediyorlar rtaş . Ben hiç dikkate bile almıyorum artık. Kendilerine de şu besteyi armağan ediyorum

Yönetime gerçekten 2.5 sezondur transfer dönemini görüp güvenen kişi sayısı çok az kişidir.

Önümüzde tonla olay varken gerçekten eksiksiz bir şekilde kamp dönemini geçireceğimizi düşünen sayısı da çok az kişidir.

Ben Mensah olur olmaz o yönden yönetimi eleştiriyorum daha iyisini bulamayacaklarını düşünüyorum çünkü bunlar ne yapar ne eder tüm taraftarlara son gün şak diye belhandayı ilk 11 oyuncusu tanıtırlar daha önce yapmadıkları şey değil gomisi yollayıp 2 forvet diyip hocaya son gün Ömer bayramı getirip Eren sana yeter diyen yönetimden neler beklenmez.

Bunun yangını oluşturan taraftardan öte yönetimdir 2.5 senedir rezalet transfer politikası yürütmeselerdi böyle olmazdı dua etsinler Terim ilk sezon orta sahasız ikinci sezon forvetsiz şampiyon yaptı yoksa bu yönetim bugünleri de göremezdi

Haydi diyelim Omar geldi takım şöyle oldu

Muslera
Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer
Transfer
-Ömer
Feghouli-Falcao-E.Kılınç

​
Hala 2 orta saha almak lazım doğrudan ilk 11 oynayabilecek düzeyde, daha Muslera'nın ne zaman döneceğini Feghouli&Falcao'nun satılamamış olmasını filan saymıyorum bile

Allah rızası için şu takıma 2 tane doğru düzgün orta saha alın yoksa yine ilk 5 dışında kalır bu takım

Haydi diyelim Omar geldi takım şöyle oldu

Muslera
Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer
Transfer
-Ömer
Feghouli-Falcao-E.Kılınç

​
Hala 2 orta saha almak lazım doğrudan ilk 11 oynayabilecek düzeyde, daha Muslera'nın ne zaman döneceğini Feghouli&Falcao'nun satılamamış olmasını filan saymıyorum bile

Allah rızası için şu takıma 2 tane doğru düzgün orta saha alın yoksa yine ilk 5 dışında kalır bu takım
bu takıma seve seve 3 orta saha alacaklar eminim bundan

Shakhtar Donetsk’in Fenerbahçe’den Allahyar’a ilgisi var. Shakhtar, Allahyar’ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp ikinci takımı Zorya Luhansk’ta oynatmayı planlıyor.

Allahyar 7 PTT 1. Lig macina cikti.

Ali Koc kara parayla oyuncu satmiyorsa ben birsey bilmiyorum.

Luiz Gustavo‘da 7 Mio € reddedildi.
10 Mio € istemek.

Vedat Muriqi‚da 16 Mio € reddedildi.
20 Mio € istemek.

Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci: Selmani ve Murat Elkatmış Fenerbahçe'ye transfer olabilir. İki isim için de Fenerbahçe ile görüşüyoruz.

Eğri oturup doğru konuşalım mensahi bu şartlarda biz alsak herkes söverdi

bu tür transferlerde bu adamın o kadar edip etmediğini aşağı yukarı bilecek kişiler bu transferi yapan kişilerdir.Çünkü futbolcu fiziksel,teknik ve mental olarak detaylı bir şekilde analiz edip izleyen transferi yapan adamlar.İşte burada bunu bizimkiler ne kadar doğru yapıyor bunu tarttışılır.Bunu doğru yapacak kişiler var mı oda tartışılır.
işte en büyük eleştiri mensah geldiği için veya gelmediği için değil bunun için yapmalıyız.

Biz taraftar olarak iki maçını seyredip çok keskin yorumlar yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri