Fatih Dursun
Aslan Üye
Apodan nefret ederim ama transferi bozan Hanedar.İyiki de bozulmus orasi ayri
Sarı-Kırmızlıalır 6 ve 8 numara transferi için gözünü yine Ada'ya dikti. Yönetim Doucoure, Lerma ve Grujic'in transferi için çalışmalarını sürdürüyor..
en iyisi hangisi olur?
Sarı-Kırmızlıalır 6 ve 8 numara transferi için gözünü yine Ada'ya dikti. Yönetim Doucoure, Lerma ve Grujic'in transferi için çalışmalarını sürdürüyor..
en iyisi hangisi olur?

Ali koçun projesi.bildiri çetesinden beridir var bu şer lobisi.tabi kOÇ un parası ve nüfuzu sayesinde anadolu kulübü başkanları yalakalik yarışı içinde. Küme düşme mevzusunda bile 3 takima ilk destek veren yalı çocuğuymuşBu serefsiz Anadolu kuluplerinin alayi bize dusman gibi.Rize, Sivas, Kayseri, Trabzon
Kayseri ile aramız iyiydi ondan bile oyuncu almayı beceremedikBu serefsiz Anadolu kuluplerinin alayi bize dusman gibi.Rize, Sivas, Kayseri, Trabzon
albayrağın listesiTransfer listesinde Mensah'dan baska oyuncu yok mu
Albayrak daha fazla rezil olmadan gidip yatsın...
Sürekli böyle adımız çıkması normal değil. Demek ki bizde de bişeyler varKral bizzat izledim.Artik Galatasaray 10 milyon bile verse satmam demis.Guya arkasindan is cevirmisiz o da besiktasa soz vermis bu yuzden
Tamam ortam artik kazik transfere müsait, albayrak kira mira demez 5 milyonu direkt bastirir.Kayserisporlu yorumcu Taner Karaman: "Kayserispor, Mensah için Beşiktaş ile anlaştı ama az önce saat 22.00'de Abdurrahim Albayrak, Kayseri yönetimini arayarak yeni bir teklif yapmak istediklerini söyledi."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepsi ucunude alirlarsa ozaman affederim yonetimiSarı-Kırmızlıalır 6 ve 8 numara transferi için gözünü yine Ada'ya dikti. Yönetim Doucoure, Lerma ve Grujic'in transferi için çalışmalarını sürdürüyor..
en iyisi hangisi olur?
1 takla bile atamazOcakta gidecek adamı tutmak salakça olur.Herif sakatlanmamak için 40 takla atar.