Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: "Galatasaray, bize çok ilgi gösterdi. Olmasını isterdik ama birtakım sebeplerden dolayı olmadı. Bize gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür ederiz." (A Spor)
Sakat - Bonservissiz- tutuşturursun eline 4 milyon TL gelir tam bizlikşaşırdım açıkçası.şuanki görüntüsü hiç 10 kilo fazla gibi görünmüyor,taş çatlasa 1-2 kilo fazlası var gibi bi izlenim bıraktı bende
umutsuz olmayın demiş de okurken içim karardıGurrpegi
yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
belhanda gidecek, babel de...
indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.
kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
İyi duyumcuydu demekki plan seri-lemina + bir adet yedek.Belhanda falan giderse yerine adam alınacak.Boyle mallari foruma tasimayin
Gurrpegi en iyi insider vallaBoyle mallari foruma tasimayin
Yönetimi yalamayı bırakıp, Galatasaray sevdalısı gibi konuşsun at ağızlı. 2 tane duyum alıp, etkileşim kasacak diye kötüyü, vasat olanı övüyor.Gurrpegi
yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
belhanda gidecek, babel de...
indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.
kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
Vay be Seri ve Lemina kesin geliyormus. Biz de burada Moder filan kafa patlatiyoruz.

?Ne bekliyorsunuz bende bunu anlamıyorum.
Tarihin en transfer özürlüsü yönetimi+FFP kıskacı+para yok.
Siz hangi transferi bekliyorsunuz. Ben Mensah'a falan fittim. Şimdi Seri +Lemina+Mehmet Ekici ye fitim..
Seri oynar; Lemina+ Ekici nöbetleşe sakatlanırlar dönüşümlü oynarlar.
kimseyi görmüyoruz ki.Ben orada talife yapiyorum tabiki ekici yerine bu cocuklari nasil goremezler anlamiyorum
Yav ali nacide okuyup yaziyor. Bir tane var mi onceden soyledigi isim imasi bile yok basina dusunce yaziyor. Ben de yazarim. ayrica lemina ve seri bence gelmeyecek o zaman da yazar a planda soyle oyuncular vardi basina bunlar verildi diyeİyi duyumcuydu demekki plan seri-lemina + bir adet yedek.Belhanda falan giderse yerine adam alınacak.
Seri lemina kampa bu hafta katılır umarım
Olumlu yokmerhaba gs taraftarı
bugün şimdiye kadar gelişen moral bozucu gelişmeleri paylaşır mısınız
olumluları sormuyorum zaten yoktur