GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 229

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,4K
Sayfa
229/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: "Galatasaray, bize çok ilgi gösterdi. Olmasını isterdik ama birtakım sebeplerden dolayı olmadı. Bize gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür ederiz." (A Spor)

Gurrpegi

yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
belhanda gidecek, babel de...
indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.
kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
umutsuz olmayın demiş de okurken içim karardı

Gurrpegi

yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
belhanda gidecek, babel de...
indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.
kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
Yönetimi yalamayı bırakıp, Galatasaray sevdalısı gibi konuşsun at ağızlı. 2 tane duyum alıp, etkileşim kasacak diye kötüyü, vasat olanı övüyor.

Vay be Seri ve Lemina kesin geliyormus. Biz de burada Moder filan kafa patlatiyoruz.

Ne bekliyorsunuz bende bunu anlamıyorum.

Tarihin en transfer özürlüsü yönetimi+FFP kıskacı+para yok.

Siz hangi transferi bekliyorsunuz. Ben Mensah'a falan fittim. Şimdi Seri +Lemina+Mehmet Ekici ye fitim..

Seri oynar; Lemina+ Ekici nöbetleşe sakatlanırlar dönüşümlü oynarlar.

Ben orada talife yapiyorum tabiki ekici yerine bu cocuklari nasil goremezler anlamiyorum
kimseyi görmüyoruz ki.
Ozanı da görmüyorduk, hoca çıktı ta kasımda dedi 18-19 yasında çocukları goreceksiniz ilk gördüğümüz tarih temmuz 2020 yani 7 ay sonra.

Bu için sonu maalesef son degil, hoca kendi ayağına sıkıyor ve maalesef Galatasaray kariyerinde son senesi olma olasılığı %70-80 lerde bence.
3 senedir takimin başında altyapıya kedi istregiyl 18 oyuncu transferi yaptırıp 1 kişiyi bile takıma katamiyorsa eleştirildiğinde kimseye laf yetistirmesin

İyi duyumcuydu demekki plan seri-lemina + bir adet yedek.Belhanda falan giderse yerine adam alınacak.

Seri lemina kampa bu hafta katılır umarım
Yav ali nacide okuyup yaziyor. Bir tane var mi onceden soyledigi isim imasi bile yok basina dusunce yaziyor. Ben de yazarim. ayrica lemina ve seri bence gelmeyecek o zaman da yazar a planda soyle oyuncular vardi basina bunlar verildi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt