Evren Caglayan
10 Numara!
Hee vasat seviyorum modric geliyor biz hayir diyip el neny diyoruz seri yuzunden her mac 10 kisi oynayacagima orta sahada mucadelesi olan her adama raziyim kazma bile olsa raziyimVasat sevici misiniz?
Hee vasat seviyorum modric geliyor biz hayir diyip el neny diyoruz seri yuzunden her mac 10 kisi oynayacagima orta sahada mucadelesi olan her adama raziyim kazma bile olsa raziyimVasat sevici misiniz?
Seni kendinden kucuk gordugu icin ulan dediUlan derken ?
Aytaç ı alalım o zaman en azından daha az maliyetliHee vasat seviyorum modric geliyor biz hayir diyip el neny diyoruz seri yuzunden her mac 10 kisi oynayacagima orta sahada mucadelesi olan her adama raziyim kazma bile olsa raziyim
Basacak para yok ortada.Bu ffp 3+1 değilmi git bas parayı evander ile modere seneye satacak 4 tane(luyindama ile marcao)topçun olur zaten önümüzdeki yıllar her türlü kara geçersin yaninönümüzdeki sene seni ffp engellemez bu sene sınırı aş yoksa ffpye uyup 6.olsan nolcak.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok kavgaya gerek yok ta , ulan yazmasa da cümle aynı anlaşırlılığını koruyor aslındaSeni kendinden kucuk gordugu icin ulan dedi
Bazi yerlerde kavga cikabilir bu sozcuk yuzunden
Iyi gunler
İnternetspor'dan bilgi almak ne kadar doğru ve güvenilir bilemedim açıkçası?Birkaç sene önce verdiği röportajlardan edinilen bilgiler. Şimdi kilosuna da başka sitelerden ulaştım Ekli dosyayı görüntüle 89437
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi