GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 239

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,5K
Sayfa
239/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki Arap'lardan kurtulmaya çalışırken Omar tranfer edildi. Elneny'de de gelirse tüy dikerler artık bu duruma.
Yeni transfer Arap ama Norvecte buyumus oranin tadini tuzunu almis sirf Gecmisi arap diye yargilamak cahilce bi durum.Belki adam onlar gibi disiplinlidir nerden biliyorsunuz su forum cekilmez hale gelmeye basladi yorumlarin hep ici bos, bos bos elestiriler.

yaw bu adam yüzünden biz transfer yapamadık. Samatta gibi bir adamı kaçırdık alamadık sonra monacoyu haftalarca bekledik ki falcaoyu bonservissiz bıraksın. bunların sorumlusu bu 13 milyonluk kazık değil mi yahu. bulunan kulüpleri beğenmedi, kiralandığı kulubü bile son an da değiştirdi. bir türlü satılamamasının sebebi kendi inadı ve bulunan kulüpleri beğenmemesiydi.

bugün geldiğimiz noktada adama 3 milyon verecek olan bir kulüp olduğunu bile sanmıyorum ben. 13 milyon euro patladı, biz hala rize maçında attığı golü konuşuyoruz.

Lemina’nın geçen sene geldikten sonra ki halini hatırlıyor değil mi herkes? 2-3 maç 30’ dakika oyundan alınmıştı kondisyonu 0’ın altında olduğundan dolayı.

Mario Lemina mükemmel yetenekli, fiziği sağlam, taş gibi de futbolcu. Ama olacaksa, gelecekse bu hafta başında gelecek, antrenmanlarına katılacak. Yıllık ücreti de en fazla 1.5 milyon olacak. Bu şartlarda gelirse, Türkiye liginin f/p açısından en iyi orta sahası olur.

Lemina yani bu.. hepimiz tapıyorduk bu sezon devre arasından sonra. Ama sakatlanmayacak, kendisine bakacak.

Yoksa, ki objektif olarak bakıyorum, gerçekten ligin en sağlam orta saha oyuncusu.
Pandemiden sonrada baya kotu donmustu sakatlandi zaten. iyi bir kamp gecirirse Aradigimiz adam bence Lemina ama iste Oda Falcao gibi ognasa bisey yapacak ama oynayamiyor.Sahaya cikabilseler hersey farkli olacak

3,5+4 ve 1,5+4 baya kolpa gibi geldi.

Kamil icin 3,5 istiyorlar diyorlardi. Biz bence polonya liginden biri icin 7,5 milyon vermeyiz. Zaten o 3,5 kiralik bedelini bulamaz bizimkiler.

Su an kadroda 14 yabanci var:

Muslera (34)
Linnes (28)
Elabdellaoui (28)
Luyindama (26)
Marcao (24)
Ozornwafor (21)
Saracchi (22)
Donk (34)
Belhanda (30)
Babel (33)
Feghouli (30)
Sekidika (24)
Diagne (28)
Falcao (34)

25 yas alti 4 oyuncu var(1 kiralik).
sekidika,ozornwafor (kiralık) feghouli,babel,belhanda şutlanıp 3 merkez ortasaha 2 kanat almalıyız..

yaw bu adam yüzünden biz transfer yapamadık. Samatta gibi bir adamı kaçırdık alamadık sonra monacoyu haftalarca bekledik ki falcaoyu bonservissiz bıraksın. bunların sorumlusu bu 13 milyonluk kazık değil mi yahu. bulunan kulüpleri beğenmedi, kiralandığı kulubü bile son an da değiştirdi. bir türlü satılamamasının sebebi kendi inadı ve bulunan kulüpleri beğenmemesiydi.

bugün geldiğimiz noktada adama 3 milyon verecek olan bir kulüp olduğunu bile sanmıyorum ben. 13 milyon euro patladı, biz hala rize maçında attığı golü konuşuyoruz.
Adama niye kızıyorsun la? Böyle enayileri ben de bulsam ben de gitmem.
Otobüsçüden ve twitter fenomeninden transfer beklersen olacağı bu. Bu insanların gitmesi elzem! Fatih Hoca transferde kötü seçimler yapabilir ama bu kadar kötü tercih yapmaz; sakat adamları göz göre göre aldırmaz takıma ya da son sezon iyi bir performans gösteren yerli ortasahayı rakibe kaprırtmaz. bunlar bildiğin leş sevici.

Bu ne saçma bi Galatasaray ölçerlik. Transferleri oyuncuların tanınırlığına göre mi yapacağız. o yüzden borçtan kurtulmuyoruz zaten. Scout ekibini de işten atalım herkesin bildiği oyunculara para basalım.

Takım 3 senede 2 şampiyonluk aldıysa bu transfer stratejimizin muhteşemliğinden değil, buradaki çoğu kişinin beğenmediği hocamızdan kaynaklanıyor.

İyi o zaman 2 sene şampiyon olmuş formülü uygulayalım ve sezona forvetsiz başlayalım gerekli oyuncuların 3-4 tanesini son gün alalım ne de olsa böyle yapıp şampiyon oluyoruz.

Guzel kardesim sen hic canini sikma mensah, mhy alan vizyonlu takimlarin pesinden git!

Fernando, Seri, Nzonzi, Lemina, Falcao gibi oyunculari alan takimimin vizyonsuzlugu(!) bana mutluluk veriyor!

1095

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt