Halil Vurucu
Berlin Panteri
Bu arada Moder hem sag hem sol ayagiyla sut cekiyor. Biraz mucadeleci olsun yeter.
Yeni transfer Arap ama Norvecte buyumus oranin tadini tuzunu almis sirf Gecmisi arap diye yargilamak cahilce bi durum.Belki adam onlar gibi disiplinlidir nerden biliyorsunuz su forum cekilmez hale gelmeye basladi yorumlarin hep ici bos, bos bos elestiriler.Elimizdeki Arap'lardan kurtulmaya çalışırken Omar tranfer edildi. Elneny'de de gelirse tüy dikerler artık bu duruma.
Neden Elneny ile tekrar anlamadılar acaba fena da değil di. Ndiaye bitmiş TS de gördüğüm kadarı ileNdiaye zu 8taş
40lık Atiba-Mensah-Ndiaye orta sahasıyla savunma anlamında sıfırlar. Elek ederler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sürte sürte
Pandemiden sonrada baya kotu donmustu sakatlandi zaten. iyi bir kamp gecirirse Aradigimiz adam bence Lemina ama iste Oda Falcao gibi ognasa bisey yapacak ama oynayamiyor.Sahaya cikabilseler hersey farkli olacakLemina’nın geçen sene geldikten sonra ki halini hatırlıyor değil mi herkes? 2-3 maç 30’ dakika oyundan alınmıştı kondisyonu 0’ın altında olduğundan dolayı.
Mario Lemina mükemmel yetenekli, fiziği sağlam, taş gibi de futbolcu. Ama olacaksa, gelecekse bu hafta başında gelecek, antrenmanlarına katılacak. Yıllık ücreti de en fazla 1.5 milyon olacak. Bu şartlarda gelirse, Türkiye liginin f/p açısından en iyi orta sahası olur.
Lemina yani bu.. hepimiz tapıyorduk bu sezon devre arasından sonra. Ama sakatlanmayacak, kendisine bakacak.
Yoksa, ki objektif olarak bakıyorum, gerçekten ligin en sağlam orta saha oyuncusu.
sekidika,ozornwafor (kiralık) feghouli,babel,belhanda şutlanıp 3 merkez ortasaha 2 kanat almalıyız..Su an kadroda 14 yabanci var:
Muslera (34)
Linnes (28)
Elabdellaoui (28)
Luyindama (26)
Marcao (24)
Ozornwafor (21)
Saracchi (22)
Donk (34)
Belhanda (30)
Babel (33)
Feghouli (30)
Sekidika (24)
Diagne (28)
Falcao (34)
25 yas alti 4 oyuncu var(1 kiralik).
Adama niye kızıyorsun la? Böyle enayileri ben de bulsam ben de gitmem.yaw bu adam yüzünden biz transfer yapamadık. Samatta gibi bir adamı kaçırdık alamadık sonra monacoyu haftalarca bekledik ki falcaoyu bonservissiz bıraksın. bunların sorumlusu bu 13 milyonluk kazık değil mi yahu. bulunan kulüpleri beğenmedi, kiralandığı kulubü bile son an da değiştirdi. bir türlü satılamamasının sebebi kendi inadı ve bulunan kulüpleri beğenmemesiydi.
bugün geldiğimiz noktada adama 3 milyon verecek olan bir kulüp olduğunu bile sanmıyorum ben. 13 milyon euro patladı, biz hala rize maçında attığı golü konuşuyoruz.
Orta saha transferleri gelene kadar forumu her gün nöbete yönetim istifa yazmaya davet ediyorum.
Bu ne saçma bi Galatasaray ölçerlik. Transferleri oyuncuların tanınırlığına göre mi yapacağız. o yüzden borçtan kurtulmuyoruz zaten. Scout ekibini de işten atalım herkesin bildiği oyunculara para basalım.
Takım 3 senede 2 şampiyonluk aldıysa bu transfer stratejimizin muhteşemliğinden değil, buradaki çoğu kişinin beğenmediği hocamızdan kaynaklanıyor.
İyi o zaman 2 sene şampiyon olmuş formülü uygulayalım ve sezona forvetsiz başlayalım gerekli oyuncuların 3-4 tanesini son gün alalım ne de olsa böyle yapıp şampiyon oluyoruz.
Neden Elneny ile tekrar anlamadılar acaba fena da değil di. Ndiaye bitmiş TS de gördüğüm kadarı ile