GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 252

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
252/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EfjhSwTWoAE_eKN

Kimsenin kıçından element uydurduğu yok böyle gevşek gevşek mensahi sorun derse basın toplantısında millet de tiye alir

gerçekten inanılır gibi değil.
Nasıl bu kadar körü körüne savunulur şu yöneticiler.Şurada bile şu beceriksizlere iki çift laf edileceğine hala taraftara laf söyleme derdindeler.

Şu foruma bakıyorum, çevreme bakıyorum bu yöneticilerin bu kadar basit hatalar yapmasını çok normal karşılıyorum..Çünkü hiçbir tepki yok.Aksine savunmak için taklalar atıyoruz.

Şu boştaki Mendy sizce istenen özelliklere uyan bir topçu mu?
İstenen özellik ne? Mendy her yere basan, ofansif yeteneği sınırlı bir adam. İyi döneminde oldukça iyi bir adamdı.

Sıkıntı yeteneğinden ziyade oynamamaktan dolayı rekabetçi özelliğini kaybetmesi ve bunu tekrar kazanabilmesi de kolay değil.

Sixt yazisi siyah zemin de guzel duruyor

Kiralik arabalara kornaya basiorum cimbom diyorum mal gibi bakiyorlar gerci (doruk mode)

sic ad nauseam

bu ne yav bunu izlememistim
hee mensahi sorun
acaba bunlar is kesin diye mi boyle dedi
cengiz apoyu rencide etmek icin yapmamistir herhalde :D
nerden bakarsan bak BİZE YAKİSMİYOR

Bugun yine yazdım aynı şeyi video atmadan ama millet okumadan yorum sallama peşinde .. şunu yapıp da mensahi alamiyorsan sana kiciyla güler millet haklı olarak.. mensahi zerre istemiyordum ama benim bile gücüme gitti çalım yeme muhabbeti.. muriq diyorsun gidiyor mhy diyorsun gidiyor işi bitirmediysen dillendirme kardeşim biz fb bjk değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt