Emre Bari
Berlin Panteri
klopp olmasin abi sevmiyorum sovmeni
kloppu sevmeyen de ne biliyim
klopp olmasin abi sevmiyorum sovmeni
Bi durun ya, bizim Abdurrahim'in klasik taktiktiğidir o. Daha lafı Adil'e getirecek, az sakin olun.@TransferNobeti: Adana Demirspor'dan Joher Rassoul'un durumu soruldu. Maliyeti yüksek çıktı. Rassoul'un ilk hedefi avrupa.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray, Olympiakos'tan Omar Elabdellaoui'yi transfer etti.
Olympiakos, Flamengo'dan ayrılan Rafinha ile anlaştı.
Flamengo, Rafinha'nın yerine Isla'yı transfer etti.
Kiralıkta kendini gösterdi adamın hevesini kırmaya gerek yok. Kulübede dursun işte yedek forvet yok. Kupa maçıydı, son 20 dk. lardı bi alışsın bizde bir görelim yavru aslanı.ali yavuzu ancak kiralik veririz daha yeni uzatmadikmi sözlesmesini
Onu lig baslOyuncu sayısı artıyor ama kalite artmıyor
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Defansi nasil hizli mi videolarda suttan baska bi numarasi yok ortasaha mi oynuyor ortasahasa ise 6, mi 8 ,mi 10 mu?Çoğu ligi takip ediyorum , scouting özel ilgi alanım.Jakub Moder gelirse 8.5a falan ileride 20-25 minumum teklif gelir.Çok iyi topçu
bi kaç topçu söyle de test edelim bilgini baturalp beyÇoğu ligi takip ediyorum , scouting özel ilgi alanım.Jakub Moder gelirse 8.5a falan ileride 20-25 minumum teklif gelir.Çok iyi topçu
Fenerde Isla'nın yerine Messi'yi alırsa Ömer'i vurun.Galatasaray, Olympiakos'tan Omar Elabdellaoui'yi transfer etti.
Olympiakos, Flamengo'dan ayrılan Rafinha ile anlaştı.
Flamengo, Rafinha'nın yerine Isla'yı transfer etti.
Bu genc baya iyi