GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 261

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
261/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada Caner, Mert Hakan ve Mensah transferlerine ciddi ciddi uzulen var mi?

Ligden tanidigimiz ve seviyelerini bildigimiz oyuncular. Yurt ici transferlerden son yillarda fayda'dan cok zarar gorduk.

Yurt disindan orta sahaya 2 scout transferi ve sol kanada da Bruma-Onyekuru profilinde bir oyuncu getirmek bu kadar mi zor? Beceremiyorsaniz sportif direktor getirin.

olsada olur olmasada olur transferler.
caner olabilirdi.Saracci hala soru işareti.En kötü baktın performansı kötü caner oynardı.Zaten uzu maratonda alternatifli kadro lazım.

mhy transferide bence çok önemli değil.Benim için ilk 11 oyuncusu değil.Sırf yabancı sınır muhabbetinden değerleri artıyor.

Mensah belki ofansif orta saha olarak alınabilirdi.
çünkü bizim başımızdakilerin mensahdan daha iyi bir oyuncu bulabileceklerini düşünmüyorum.

hepsini geçtim yemin ederim başımızda birazcık işi bilen adamlar olsa bunların hiç birisi sorun olmaz.Bu yukarıdaki oyuncuların hepside Galatasarayda oynuyor olurlardı.Bunları almamış olsalarda daha iyilerinide bulurlardı.

Ama şu konuda katılmıyorum.Bu scoutt transferlerini çok hafife alıyorsunuz.Galatasarayda oynayacak kapasitede genç scout transferi yapmak kolay değil.Öyle 2,3 milyonada zor bulursun.Birde iki scout ve bir kanat transferi bu takıma yetmez..
Bu hatayı her zaman yapıyoruz ve akıllanmıyoruz.Transfer dönemini sürekli eksik kapatıyoruz.
geçen sene bekler ve kanatlar eksik kaldı kadroya yazık oldu.

böyle eksik yapılacaksa hiç yapmasınlar.Bu sene feda edilsin.Mayıstada hepsi defolup gitsin.

Anlaşılması zor bir sessizlik var üç orta saha bir sol açık elzem ihtiyaçlarken lige kalan sürede gittikçe azalırken hâlâ aksiyon alınmaması çok düşündürücü umarım hoca geçen sezon çok sakatlık oldu son dakika golleriyle çok puan kaybettik şanssızdık yeni sezon böyle olmaz diye düşünmüyordur bu sessizlik ve lemina seri isimlerinin tekrar anılması bu düşüncenin olabileceğini gösteriyor çünkü

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sessizlik degil aslında.
Beceriksizlik, iş bilmezlik ve çaresizlik var ama sadece bizde var.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilmiyorum devamını izlemedim ama bir önemi yok bunun sen GS başkani olarak mensahla bir işin yoksa neden ortaya böyle bir laf atarsın ki ?

öncelikle sormadılar

belki adam akıllı bir muhabir sorsaydı

başkan ilgimiz yok diye kestirip atacaktı

Ayrıca Mensah ile ilgimiz olmadığını ben değil Kayseri başkanı söylüyor

EfcvZ-aWkAAiOv0

Yarın bir muhabir ‘4 ekime kadar süre var diyorsunuz başkan, fakat geçen sene özellikle Lemina ve Falcao herhangi bir hazırlığın içinde bulunmadığından dolayı ciddi kondisyon sıkıntıları yaşadılar, ayrıca hoca taktik antrenmanlarına çok önem veriyor ve orta saha bölgesi bir takım için çok kritik bir bölge, bu konu hakkında ne söylemek istersiniz’ diye bir soru sorsa gider ellerini öperim.

Çok basit ve sorulması gereken bir soru ama işte bizim odunlar saçma sapan sorular sorup basın toplantısını bok eder.

gecen sene sanırım albayraktı transferde bitime 10 gün kala hareket edeceğiz bundan sonra hem fiyatları düşüyor hemde zaman kalmadığı için çabuk karar veriyorlar
Eğer böyle düşünüyorlarsa burda kök salarız :)

Gelecek haftada orta sahaya adam gelmezse ve Feghouli, Belhanda ve Babel üclüsünden en az 1 gitmezse, hoca cikip sövsün.
Hoca önce kendine baksın.
Babel'i 6 ay önceden ayartan kendisiydi.
Belhanda'ya teklif varken sattirmayan da kendisiydi.
Feghuli'nin tüm kaprislerine rağmen ısrarla oynatan da kendisiydi.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Mame Thiam-Harun Tekin takası konusunda Fenerbahçe ve Kasımpaşa anlaşma sağladı. Transferin en geç Salı günü açıklanması bekleniyor. (A Spor) https://t.co/7SCJzYhAac

Haber doğruysa eğer yuh diyorum!

Thiam'i biz almak isteseydim eğer Kasımpaşa kapıyı 8 milyon Euro'fan açardı Abdurrahim 10 milyon Euro peşin vererek kadroya katardı.

Anadolu takımları transfer de bir tek bize aslan kesiliyor.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
birtek bize aslan kesilmiyorlar, birtek bizi yolabiliyorlar :emrah:

Gecen yilki kadroyu, super ligdeki en az 8 teknik adam sampiyon yapardi. Sakatliklarin Muslera ve Andone haric tamami takimin iyi calistirilmamasindan. Gecen yilki kadroyu bu ligde 6. yapabilmek icin futbol filan bilmeye gerek yok. 3 yildir futbol oynatmayi becerememis, en az 40 futbolcu transfer etmis ve takimi bir cop yuvasina cevirmis bir teknik adam var. Cop haline gelen futbolcular buyuk bir kismi bu lig icin fazlasiyla yeterli oyuncular. Sayin hocamizla ileri giden Omer disinda tek futbolcu olmamasi sizleri dusundurmuyorsa sorun sizde.
Gardaş sen ne diyorsun? Hocanın kötü olduğunu zaten cümle alem biliyor. Geçen seneki kadro yetersizdi ayrıca ama anlamıyorum senin ne istediğini.

Sezonun ilk haftalarında Donk-Ömer-Belhanda orta sahasına hazırlıklı olmalıyız. Kendimizi buna hazırlamalı, gerekiyorsa şimdiden antidepresanlarımıza başlamalıyız. Lütfen dikkatli olalım arkadaşlar. Hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt