Cengiz Kahraman
10 Numara!
Burada Caner, Mert Hakan ve Mensah transferlerine ciddi ciddi uzulen var mi?
Ligden tanidigimiz ve seviyelerini bildigimiz oyuncular. Yurt ici transferlerden son yillarda fayda'dan cok zarar gorduk.
Yurt disindan orta sahaya 2 scout transferi ve sol kanada da Bruma-Onyekuru profilinde bir oyuncu getirmek bu kadar mi zor? Beceremiyorsaniz sportif direktor getirin.
olsada olur olmasada olur transferler.
caner olabilirdi.Saracci hala soru işareti.En kötü baktın performansı kötü caner oynardı.Zaten uzu maratonda alternatifli kadro lazım.
mhy transferide bence çok önemli değil.Benim için ilk 11 oyuncusu değil.Sırf yabancı sınır muhabbetinden değerleri artıyor.
Mensah belki ofansif orta saha olarak alınabilirdi.
çünkü bizim başımızdakilerin mensahdan daha iyi bir oyuncu bulabileceklerini düşünmüyorum.
hepsini geçtim yemin ederim başımızda birazcık işi bilen adamlar olsa bunların hiç birisi sorun olmaz.Bu yukarıdaki oyuncuların hepside Galatasarayda oynuyor olurlardı.Bunları almamış olsalarda daha iyilerinide bulurlardı.
Ama şu konuda katılmıyorum.Bu scoutt transferlerini çok hafife alıyorsunuz.Galatasarayda oynayacak kapasitede genç scout transferi yapmak kolay değil.Öyle 2,3 milyonada zor bulursun.Birde iki scout ve bir kanat transferi bu takıma yetmez..
Bu hatayı her zaman yapıyoruz ve akıllanmıyoruz.Transfer dönemini sürekli eksik kapatıyoruz.
geçen sene bekler ve kanatlar eksik kaldı kadroya yazık oldu.
böyle eksik yapılacaksa hiç yapmasınlar.Bu sene feda edilsin.Mayıstada hepsi defolup gitsin.