Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
Keşke 1 gram doğruluk payı olsa... O 1 gram bile şu anki çöle su gibiZülfo Ağa: Abdoulaye Doucoure için girişimler başladı..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keşke 1 gram doğruluk payı olsa... O 1 gram bile şu anki çöle su gibiZülfo Ağa: Abdoulaye Doucoure için girişimler başladı..
öncelikle sormadılar
belki adam akıllı bir muhabir sorsaydı
başkan ilgimiz yok diye kestirip atacaktı
Ayrıca Mensah ile ilgimiz olmadığını ben değil Kayseri başkanı söylüyor
![]()
sakat olmadigi icin seviyorum ama lemina icin boyle diyebilir misin
baska ...
Üstelik maicona muhtaclardi araplar.Oynadığı ligin açık ara en iyi defans Oyuncusu Maicon u komik bir fiyata satıp , Kaan Ayhan ı alamamak . Yeter vallaha
2-3 milyona zor mu bulursun? Avrupa futbolunu demek ki iyi takip etmiyorsun. 2-3 milyona alinan yetenekli genc oyunculardan uzun bir liste yazabilirim.olsada olur olmasada olur transferler.
caner olabilirdi.Saracci hala soru işareti.En kötü baktın performansı kötü caner oynardı.Zaten uzu maratonda alternatifli kadro lazım.
mhy transferide bence çok önemli değil.Benim için ilk 11 oyuncusu değil.Sırf yabancı sınır muhabbetinden değerleri artıyor.
Mensah belki ofansif orta saha olarak alınabilirdi.
çünkü bizim başımızdakilerin mensahdan daha iyi bir oyuncu bulabileceklerini düşünmüyorum.
hepsini geçtim yemin ederim başımızda birazcık işi bilen adamlar olsa bunların hiç birisi sorun olmaz.Bu yukarıdaki oyuncuların hepside Galatasarayda oynuyor olurlardı.Bunları almamış olsalarda daha iyilerinide bulurlardı.
Ama şu konuda katılmıyorum.Bu scoutt transferlerini çok hafife alıyorsunuz.Galatasarayda oynayacak kapasitede genç scout transferi yapmak kolay değil.Öyle 2,3 milyonada zor bulursun.Birde iki scout ve bir kanat transferi bu takıma yetmez..
Bu hatayı her zaman yapıyoruz ve akıllanmıyoruz.Transfer dönemini sürekli eksik kapatıyoruz.
geçen sene bekler ve kanatlar eksik kaldı kadroya yazık oldu.
böyle eksik yapılacaksa hiç yapmasınlar.Bu sene feda edilsin.Mayıstada hepsi defolup gitsin.
milletin 100 TL ye su sattığı Araplar bizim yönetimi kazikladi ya helal olsun .Üstelik maicona muhtaclardi araplar.
Bu durumda bile para kazanamadık beceriksizler sürüsü.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fmde baya iyi topçu oluyo profilinden hatırladığım kadarıyla solak teknik ve ofansif bir oyuncu@TransferNobeti:Dış kaynak;" Galatasaray 21 yaşındaki Rumen futbolcu Vlad Dragomir ile kontak halinde. 10 numara ve merkez ortasaha oynayabilen oyuncu İtalya'da Perugia forması giyiyor. Dragomir'in sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor"
Allah belamızı vermiş bizim. Büyüklerden en zayıf kadroya sahip olarak lige gireceğiz
Sizin icin bi degisim olmus olmazdiPeşpeşe sürprizler gelse hepimiz g.t olsak... Var bir hayalim...