GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 272

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
272/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim sene sonununu göremez. Ben düşünmüyorum en azından.

Bu yönetimle daha fazla çalışmaz artık bu transfer döneminden sonra.

Adamın dediklerini iplemiyorlar resmen. Adam argümanlarla neden sezon başı çalışmalarına full kadro girmek istediğini anlatıyor, cahile anlatır gibi. Bizimkiler 4 ekime kadar süremiz var diyor.

Hoca: Geçen sene bunun sıkıntısını çok yaşadık (son gün transferleri)
Başkan: Ekim ayına kadar süremiz var.

Bruh?

Tamam, bonservis vermeyeceğin, yerli ve güven verecek bir kaleci söyle o zaman.
Bonservis veremiyorsun sıcak para yok şu an, zaten olsa bütün masalardan kalkmayız.
Yabancı alamazsın hem uzun sözleşme isterler hem döviz kurunda maaş. Üstelik muslera dönünce otomatik tribüne çıkacak.
Ayrıca sene sonunda bu 2 yabancı kaleciden birinden kurtulmaya çalışacaksın.
Betoya 1 sene gel oyna desen makul ucrete getirirsin bonservisi de elinde.Yaşı zaten var uzun sozlesme de kovalamaz.2 sene Fatihe 1 milyon euro demek parayı cöpe atmak demek.

Yarin Omar aciklanir, Carsamba veya Persembe Lemina aciklanir. Cuma ve haftasonu Danimarka liginden 2 3 oyuncu ile oyalaniriz, Pazartesi Seri aciklanir ve yine Carsamba Persembe Aytac aciklanir. Transferler bittikten sonra lige hazirlaniriz. %99 Falcao ve Sarachhi 3. 4. hafta baldirlarini tutarlar sonra Omer ve Cagne ile devam

Ben niye gittimi dedim gitmesi dogruydu ama burdaki son sezonunda itin g...e sokup cikarildi kronik sakat diye simdi aynisi falcao ve lemina ya yapiliyor bir sezonda bir oyuncu kronik muzmin sakat olarak ilan edilemez ayni yerden ayni sakatligi birden fazla gecirmesi gerekir
Ya Lemina konusunda ne anlatiyorsun arkadas ya.Adam bir sezonda en fazla oynadigi mac sayisi 29.Sana mi inanacagiz istatistiklere mi?Bu sene 60 mac var 60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri