GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 299

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
299/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Ekici, Galatasaray’a transfer olmak istiyor ve mali yönden bütün şartları kabul etmeye hazır. Mehmet Ekici'ye maç başı 120 bin TL teklif edilecek. Fatih Terim, Mehmet Ekici'yi 10 numara oynatacak. (Skorer)

2018-2019 yaz döneminden bu yana şampiyon kadroya 26 transfer yapılmış ve her transfer döneminde kadro daha geriye gitmiş, oyun geriye gitmiş, para edenler elden çıkmış 1-2 istisna dışında para edemeyecek isimler katılmış, diagne, babel, falcao gibi maliyetlerini inanılmaz büyük oyunculardan neredeyse hiç verim alınamamış

şimdi biz bu konuda kimi eleştirip suçlayalım

Mehmet özcan Salih özcan Aytaç kara üçlüsünden birisi de orta sahamızın yerli rotasyonuna katılmalı buna ek olarak 3 yabancı orta saha ve feghouli giderse 2 kalırsa 1 yabancı kanat transferi yapılmalı

Arkadas orta sahaya saydigin vasatlari alacagimiza şu atalaya bir sans versek olmuyor mu. Niye genc oyunculari en son secenek olarak tutuyoruz takimda

Takımı incelediğimizde bence savunmada çok fazla sorun yok. Sorun sadece Luyindama'nın sakatlığı oldu.
Topla çıkma konusunda Luyindama ve Marcao (piyasasına göre) oldukça iyiydi.

Sorun sağlam bir defansif orta sahamızın olmayışı ve hücuma çıkıldığında rakip ceza sahası içerisinde sadece 1 forvet olmasıydı.

Bence 4-4-2 formasyonuna dönmeli 10 numara muhabbetine bir son vermeliyiz.

Seri veya Lemina orta saha ile hücumu birbirine bağlayacak kalitedeler. (Belhanda bu gruba dahil edilebilir.)

DOS yerine Atiba, Fernando, Lerma, Topal (5 yıl önceki hali) hatta bir dönem bizde oynayan Saidou düz topçu lazım. Kesici ve tek pas vermeli.

Kanatların ise içe kateden özellikte olması lazım. Çok yetenek gerektiren bir mevki olduklarını düşünmüyorum. Sadece koşu yapmaları ve iyi pas vermeleri yeterli. (Visca, Grosicky (Sivas zamanı), Keita, Kılınç, Fegh vs.)

Forvette ise Diagne ile Falcao aynı anda oynayamayacağını düşünüyorum. İkisinden biri olacaktır. Boş pozisyon golcüsü olmalılar. (Diagne, Falcao, Burak Yılmaz, Baros)

Burada en önemli konu bunların yanında oynayacağı kişi. Bu mevkideki kişinin yeteneği çok önemli. (Necati, Ümit Karan, Mertens, Memphis)

Sonuç olarak sağlam bir defansif orta saha ve yardımcı bir forvet ile önümüzdeki yıl daha iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

Takimda banko oynayabilecek oyuncular :

Muslera

Omar - Luyindama - Marcao - Saracci

Transfer - Transfer

Feghouli - Transfer - Transfer

Falcao
​

Ilk 11 adaylari :
Emre Kilinc
Diagne
Arda
Emre Akbaba
Atalay Babacan (evet bana gore ilk 11 adayi)
Belhanda
Babel

Yedekler:
Okan
Fatih
Adem
Donk
Emin
Linnes
Taylan
Ahmet C.
Sekidika
Ogulcan
Suleyman Lus

Backup :
Yunus
Jimmy
Emre Tasdemir
Sener Ozbayrakli
Birhan Vatansever

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri