GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 321

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,1K
Sayfa
321/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Rieranin ilk calistigi takim degilmiyiz? Ona göre umarim maas vermislerdir. Bize gelmese, bir La Liga takiminin alt yapisanda calisirdi. Ordada cok maas yoktur herhalde.

scott piri ve albert riera için kap bildirimi şart bakalım kaç para alıyorlar onlara da bi 400 biner euro şutlanmış mıdır diye merak etmekteyim doğrusu
hele scott piriye çok az verilmeli amerikada sporun s si yok herif sinek avlıyordur
Galatasarayda sinek avlamak 4 milyon tl den başlar ahbz

scott piri ve albert riera için kap bildirimi şart bakalım kaç para alıyorlar onlara da bi 400 biner euro şutlanmış mıdır diye merak etmekteyim doğrusu
hele scott piriye çok az verilmeli amerikada sporun s si yok herif sinek avlıyordur

piri'nin bizden gittikten sonra çalıştığı bir yer yok herhalde üstat.

belki düşük çaplı bir kaç spor akademisi benzeri yerde çalışmıştır.

ft hocamın milli takıma şov amaçlı getirdiği bir herifti zaten.

EfoGOOYWkAshDgV

piri'nin bizden gittikten sonra çalıştığı bir yer yok herhalde üstat.

belki düşük çaplı bir kaç spor akademisi benzeri yerde çalışmıştır.

ft hocamın milli takıma şov amaçlı getirdiği bir herifti zaten.

benim anladığım herif gidip kulüplerde seminer veren bi tip
exos adında bir firmanın çalışanı
bizdeki yasin de herifin yanında çalışmış bizdeyken, sonra exos bünyesinde iken paranensede çalışmış fln
yani piriden farkı ne olabilir anlamadım
ztn dr levent de var akademik yönü olan bi herif, heralde yeni tekniklere fln erişimi vardır
kalkıp taraftar sussun diye bu işte iyi olup olmadığı 8 sene önce dinç oyunculardan kurulu kadromuzla kazandığımız bir adet şampiyonlukla ölçülecek adamın peşinden koşmak da SAÇMA diye düşünüyorum... !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt