GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 323

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631K
Sayfa
323/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlık vb. nedenlerle uzun süre sahalardan uzak kalmamış, sezonu oynayarak bitirmiş olması yeterli bence. Öyle geniş bir takvim yok sezon sonu ile yeni sezon başlangıcı arasında. Oyuncular geçmiş sezonlara göre daha fit geldi mesela kampa.
Bir de şöyle bir mesele var reis takım ligin son dönemeci hariç kendisini zorlamıyor, mesela şampiyonluğa oynayan son 7-8 maçtaki Galatasaray ile geri kalan 26-27 maçtaki Galatasaray kesinlikle aynı değil futbolcuların çoğu işini ciddiye almıyor benim gözümde

Akşam Omar kap geliyor ama heves meves bırakmadı bu yönetim

Omarı falan almamaları gerekiyordu.Madem oyuncu satamıyorsun, almayıda beceremiyorsun.Hiç transfer yapmayacaksın.Diğerleri nasıl idare edecekse şenerde linnesde idare edecek.
BU yönetimin şu saaten sonra kesinlikle transfer yapmaması gerekiyor.

mayıstada alayının gitmesi gerekiyor.

hala çöpe atılacak para yok diyor sayın başkan.
siz zamanında çöpe attığınız için şimdi mecbursunuz dikkatli davranmaya..
sanki hiçbirşey olmamış gibi kameralar karşısında ne kadar rahat konuşuyorlar..Pes doğrusu..

Hala masal anlatıyorlar.

Omarı falan almamaları gerekiyordu.Madem oyuncu satamıyorsun, almayıda beceremiyorsun.Hiç transfer yapmayacaksın.Diğerleri nasıl idare edecekse şenerde linnesde idare edecek.
BU yönetimin şu saaten sonra kesinlikle transfer yapmaması gerekiyor.

mayıstada alayının gitmesi gerekiyor.

hala çöpe atılacak para yok diyor sayın başkan.
siz zamanında çöpe attığınız için şimdi mecbursunuz dikkatli davranmaya..
sanki hiçbirşey olmamış gibi kameralar karşısında ne kadar rahat konuşuyorlar..Pes doğrusu..

Hala masal anlatıyorlar.
Daha dün çöpe 8 milyon attılar

Banane kasımpaşadan yahu Galatasaray'da yeterince izledim Benim referans alacağım kısım kasımpaşa değildir
Alper potukla Tarık Çamdal da Eskişehirde yardırıyordu Mehmet topuz Deniz Türünç kayseride ilahtı
Diagne denen ruh hastası ilk çıktığı iki maç hariç parmağını bile oynatmadı gelsin iki maça çıksın umursamaz sorumsuz
iki maç oynasın burda herkes sövmeye başlar Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek salaklıktır demiş büyük üstad.
Diagneden bir bok olmaz seneye alacaklarına karşılık bonservisini veririz
yada dümenden bir arap katar klübüne iteleriz.
Bende burdayım.
Biz buyuk takimiz ileri kazik diksek is yapar iki sezondur sakat forvetlerden verim alamiyoruz .Diagne sakatlanmiyor zaten orda dikilsin kalsin sahada olsun gene sampiyon oluruz.Falcao onu beceremedi az becerebilseydi gene sampiyon olurduk.Rize macinda bi tane kafasina top degdi topu iceri vurdu gol oldu sampiyonluk geldi.Ona buna bok atmakla olmuyor o isler.

sinirini anlıyorum renktaş öfkenide ama adam bir sürü hastalıkla mücadele ediyor Galatasaray Başkanına ne olursa olsun buda sana kapak olsun tabiri yakışmıyor bence
Haklısın ama bıraksın renkdaş o zaman. Kolay hastalık değil kafa dinleyip stressiz yaşaması lazım bundan sonra. Bşkan hasta diye kulüp eleğini asmış zor günler bekliyor camiayı.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt