Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.007
- 1.460
- 1.853
Hocam ben 4 dkk klibini izledim adam mickail ballack pol pogba karışımı gibi bişey manyak potansiyelmoderi hiç izlemedim ama mutlaka almamız lazım
Stoke citye okuturuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben 4 dkk klibini izledim adam mickail ballack pol pogba karışımı gibi bişey manyak potansiyelmoderi hiç izlemedim ama mutlaka almamız lazım
aynen uç örneklerle güzel kendini legalize ediyorsun amadmessi diye bi topcu kesfettim renktas. youtubeda videoları var.
O sayfaya laf attın o kadar, gelirse bi helal olsun da dersin herhalde.G.sevgisi gibi bir şey sanırım.
Neye gün ve tarih vermiş?O sayfaya laf attın o kadar, gelirse bi helal olsun da dersin herhalde.
TR'de ilk yazan bu herifti. Şimdi gün ve tarih de vermiş. İnşallah doğrudur.
estafirullah.aynen uç örneklerle güzel kendini legalize ediyorsun amad
0 a inen 1 bek veya açık oynasin Duagne golkrali zaten.Bak isine senin begenmedigin Diagne her turlu is yapar bizdeki yapti zaten Senin forvetin yok Forvet begenmiyorsun.Bilmis bilmis yorum yapiyorsun bide .Sana daha oncede yazdim Begenmiyorsan Avrupada bir suru Takim var onlari destekleyebilirsin .yarim sezon oynattik adami sampiyonluk getirdi Besiktas macini aldi Besiktas macinda iki goldede o var Kadikoydeki fener macinda Kirmizi yedirtti .Bi tutturmusun Diagnede Diagne .Sol kanata hizli bir adam Ortasahaya iki hizli adam koydun mu Diagnede oynar Ogulcanda .
neden stoke cityHocam ben 4 dkk klibini izledim adam mickail ballack pol pogba karışımı gibi bişey manyak potansiyel
Stoke citye okuturuz
O herif 10 numara değil miVideolarda Marchwinski Moder'den cok cok daha yetenekli duruyor.
Moder kimdir bilmem hiç izlemedim ama alınırsa yılın transferi olur.
Zaten oyle torinoya 6m euroya gidecek gibiVideolarda Marchwinski Moder'den cok cok daha yetenekli duruyor.
Neye gün ve tarih vermiş?
Valla o tarz triplere giren adamlara zerre itimadım yok. Tüm dünyada arkadaşları var ama paşa twitterda duyum veriyor.