Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedati alamadilar mert hakani alamadilar mensahi alamadilar. Ne hikmetse hep suç oyuncu da ama. Transfer calimi yiye yiye bir hal oldular. Sonra da eee cok iyi kadro kurdular. İyi kurdular da Eylül'de kadromuz belli değildi gecen sene. Ne adam aliyorlar, ne adam satabiliyorlar ama ağızlarında tek bir laf var o da FFP

Salim Manav ve Ertan Süzgün çalıştıkları kurum sebebiyle bizde pek sevilmeseler de hakikaten işlerini yalansız dolansız yapan güvenilir muhabirlerdir.

GS muhabiri olmadıkları halde GS muhabirlerinden daha çok bilgiye ulaşıyorlar. Bizim muhabirlerin hiçbir şeyden haberi yok. Ali Naci ile Rodop'u da saymıyorum. Onlara da haber yönetimden geliyor gelirse.

Beyler günün en güzel haberini veriyorum.

Mensah'ı Bejeke'ye kakaladık. Ulan sanki yurtdışında adam yok gibi ligin apaçilerine saldırıyorlar. Kayseri'deki boş alanları büyük takımda bulursa oynar topu. Bileklere bol bol tekmeyi yesin bakalım ayakta durabilecek mi?

Anlaşılan Lemina gelecek gibi, Moder'de olursa büyük ölçüde tamamlanıyoruz. Bir iki güzel ilave ile ligin anasını belleyecek bir kadro olabiliriz diye düşünüyorum.

Orta sahayi bir an once halledi versinler sonra calim atabilen skorer bir kanat da lazim cunku.

Anlaşılan Lemina gelecek gibi, Moder'de olursa büyük ölçüde tamamlanıyoruz. Bir iki güzel ilave ile ligin anasını belleyecek bir kadro olabiliriz diye düşünüyorum.
tamamlanmıyoruz moder leminanın önünde kimse yok. sprinter kanat yok. yedek 1 stoper lazım

Moderi izleyen var mı ?2 ayağınıda kullanıyor sanırım videolara bakarsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt