Ben çok ban yedim ama belhanda yüzünden asla yemem
adminler belhanda için hiç kimseyi banlamaz rahat olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çok ban yedim ama belhanda yüzünden asla yemem
biz kendimize bakalım bence ortasaha bomboş yazılacak tek isim yok onun haricinde minimum 1 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var (aslında forvette sakat falcao ve kafadan sakat diagne pek sağlam bir hat sayılmaz)Beşiktaş'ın kale, savunma ve ileri ucu eksik. Fenerbahçe'nin ileri uu, savunması eksik. bizim bir tek orta sahamız eksik. İYi orta saha transferi ile en iyi kadro bizde.
belhanda,babel,feghouliye kadro dışı bırakılacakları söylenmeli.Benim anlamadığım kadarıyla belhanda,babel,feghouli,falcao hiç biri ayrılmayı kabul etmiyor. Transfer bütçemiz de yok kısacası bu yıl ki kadroyu tekrar deneyip 2. Olmaya çalışacağız.
Bu arkadaşa gore muhar ve jozwiak 6.5, moder dahil degil
Lech poznanın defansif orta sahası Hırvat diye hatırlıyorum o da genç 24 yaşında sert basan bir oyuncu ayağı da temiz diyebilirim komutan değil ama tam bir asker oyuncumuhar kim
Bu arkadaşa gore muhar ve jozwiak 6.5, moder dahil degil
Onların işine yarar, zaten gecikmiş ödemeleri bahane edip bonservislerini istiyorlarmış. Bizim yönetimde de yetenek yok ki satacak diyebilirim.belhanda,babel,feghouliye kadro dışı bırakılacakları söylenmeli.
Aynı arkadaşın dediğine göre istemedikleri defansif orta saha oynayan birisiymiş.muhar kim
Bombos bir 6 numaramuhar kim

Apo'nun taktigidir alacağı oyuncunun ismini en son zikrederBu arkadaşa gore muhar ve jozwiak 6.5, moder dahil degil
Aynı arkadaşın dediğine göre istemedikleri defansif orta saha oynayan birisiymiş.
Bende skills videosu izledim moderin. Hayalimdeki 8 numara degil sadece kaleye iyi vuruyor baska numarasi yok gibi geldiBu arada izlediğim 8 maç var lech poznanın bu sezon moder ve kamil birbiriyle alakası olmayan oyuncular olmasına rağmen kamilin sorumluluk alma ve taraftarı heyecanlandırma ihtimali çok daha yüksek büyük maçlarda çok çok etkili kamil, moder için aynı şeyleri söyleyemem mümkünse ikisi de gelsin ama şu an elimizde hiç orta saha olmadığı için öncelik moder gelsin de inşallah sonra kamilde gelir
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rezillik resmen istifa etmezlerse bu sene kümeye oynarız
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HahahahahahahahahahFb onyekuruyla anlaşmış vedat gidince imzayı attırıyorlarmış