Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önüne kimse alınmaz. Emre Akbaba ve Arda var. Sayısal olarak üçüncü bir forvet arkası sorun yaratacaktır. 6 - Lemina, Donk // 8 - Transfer, Ömer Bayram, Taylan // 10 - Emre Akbaba, Arda Turan. He kalite olarak beğenmiyor olabilirsiniz. Tabii ki de yeterli değil Avrupa için ama eğer iyi 6-8 tandemi kurulursa forvet arkasında Emre de Arda da başarılı olur. Olmazsa 4-4-2 veya 4-3-3'e dönülebilir Ömer(Olursa Seri) - Yeni gelecek transfer - Lemina üçlüsüyle. Arkadaşın dediği transferlerle takımın çehresi oturuyor.

Sprinter kanat için önce sol kanada mı yoksa sağ kanada mı alınacak? Çünkü sağda Fegouli var hala. Belhanda gitti diye varsayıyorum ama Feghouli için net bir şey söylemek zor. Gitmesini isterim tabii ama Belhanda'nın gitmesi daha olası o yüzden böyle diyorum. Fegh giderse sağ kanat alırız. Eğer kalırsa sprinter sol kanat alınır. Ama bence Fegh'in gitmesi ve Emre Kılınç - Emre Akbaba - sprinter sağ kanat daha iyi olacaktır. Aynı zamanda Emre Kılınç da yedeğe hapsolmaz yeni gelecek transferin maliyeti yüzünden.

He diyorsan şu ana kadar gelen transferlerin hepsi bomboş ve hiçbiri 11 oynayamayacak. İmkansız derim. Çünkü 3 sol kanat var diyelim ve taraftar bu 3 kanat futbolcusunu beğenmiyor. Eee bu 4. kanat futbolcusunun geleceği anlamına gelmiyor ki. Nicelik olarak orayı boşaltmazsan 4. transferi yapmazsın.

8 numara için transfer alternatifi hangi oyuncu olabilir?

Ben 6 numara için Lemina'nın bu sene iyi olacağını düşünüyorum, sakatlık yaşamazsa.

Gelen oyuncu duyumları akıyor da, giden oyuncu duyumları bıçak gibi kesildi ya. Eskiden gün aşırı arapça Belhanda haberi çıkardı.

Geçenlerde birisi diyodu.Trt Spor'da Fb'yi çok övüyolar diye.Şimdi izliyodum Fb'yi övüyolar arada da bize laf atıyolar.Diagne-Falcao gibi transferlere laf atıp Fb'nin Mame Thiam'ı uygun bi şekilde almasını övüyolar.Comolli-Cocu-Kruse-Slimani-Ayew-Benzia-Zajc gibi transferlerden bahsetmediler..

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak:
"Mame Thiam %99 Fenerbahçe'ye transfer oldu. Her konuda anlaşma sağlandı. Deniz Türüç ve Harun Tekin gündemimizde yok. Mame Thiam transferinde basında yazıldı ama öyle bir şey yok. Kaleci ve kanat mevkileri için kendi tercihlerimiz var. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

1 milyona falan satmadilar herhalde

20lik polonyalılar geldiyse lermaya da gerek yok tek senelik yorgunluklara

EfpNrETXoAADLKS
EfpNrdOXgAg6JbA

Lemina cl faktorunden dolayi bckye gider.

haftalar öncesinden transferini bitirdiklerimizi acikladik. artik tamamen menajer önerilerine kalmis durumdayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt