- 26 Kasım 2012
- 186.723
- 261.746
- 5.998
LEMİNA...!!! HG...!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önüne kimse alınmaz. Emre Akbaba ve Arda var. Sayısal olarak üçüncü bir forvet arkası sorun yaratacaktır. 6 - Lemina, Donk // 8 - Transfer, Ömer Bayram, Taylan // 10 - Emre Akbaba, Arda Turan. He kalite olarak beğenmiyor olabilirsiniz. Tabii ki de yeterli değil Avrupa için ama eğer iyi 6-8 tandemi kurulursa forvet arkasında Emre de Arda da başarılı olur. Olmazsa 4-4-2 veya 4-3-3'e dönülebilir Ömer(Olursa Seri) - Yeni gelecek transfer - Lemina üçlüsüyle. Arkadaşın dediği transferlerle takımın çehresi oturuyor.
Sprinter kanat için önce sol kanada mı yoksa sağ kanada mı alınacak? Çünkü sağda Fegouli var hala. Belhanda gitti diye varsayıyorum ama Feghouli için net bir şey söylemek zor. Gitmesini isterim tabii ama Belhanda'nın gitmesi daha olası o yüzden böyle diyorum. Fegh giderse sağ kanat alırız. Eğer kalırsa sprinter sol kanat alınır. Ama bence Fegh'in gitmesi ve Emre Kılınç - Emre Akbaba - sprinter sağ kanat daha iyi olacaktır. Aynı zamanda Emre Kılınç da yedeğe hapsolmaz yeni gelecek transferin maliyeti yüzünden.
He diyorsan şu ana kadar gelen transferlerin hepsi bomboş ve hiçbiri 11 oynayamayacak. İmkansız derim. Çünkü 3 sol kanat var diyelim ve taraftar bu 3 kanat futbolcusunu beğenmiyor. Eee bu 4. kanat futbolcusunun geleceği anlamına gelmiyor ki. Nicelik olarak orayı boşaltmazsan 4. transferi yapmazsın.
Polonya spor gazetesinde calisan bir muhabire, Dm attim Jakub icin. Bakalim nediyecek.
Hangi dildePolonya spor gazetesinde calisan bir muhabire, Dm attim Jakub icin. Bakalim nediyecek.
leh boznanca
Bournemouth'ta ne para varmış be basmışlar 20'şer almışlar Lemina ve Lerma'yı.Lemina - Lerma - Moder ho