Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri bana şu Mensah olayını anlatabilir mi? Başkan bu adamı istemediğini söylemedi mi? Beşiktaş niye transfer çalımı biz aldık hehe triplerinde; 19.05’te açıkladılar boğaz otoban manzaraları muhabbeti... Ne oluyor?

Everton are back in talks with Napoli to sign Allan. Also Abdoulaye Doucouré (Watford) is on the list. Ancelotti strongly wants a new midfielder. 🔵 @DiMarzio @SkySport #EFC #Napoli

Haluk Yurekli dun bol keseden salliyordu

Geçenlerde birisi diyodu.Trt Spor'da Fb'yi çok övüyolar diye.Şimdi izliyodum Fb'yi övüyolar arada da bize laf atıyolar.Diagne-Falcao gibi transferlere laf atıp Fb'nin Mame Thiam'ı uygun bi şekilde almasını övüyolar.Comolli-Cocu-Kruse-Slimani-Ayew-Benzia-Zajc gibi transferlerden bahsetmediler..
Ben demiştim Trt Sporun FB muhabiri Yagiz kulübün içinden bilgi aliyor, bunun karşiliginda Feneri her proğramda yaliyorlar demiştim, hatta A Sporda bunlara katildi, dün aksam Evren öyle bir patladiki""" Diger takimlar in en basit transferlerine bile Messi muamelesi yapiliyor, GALATASARAY in bütün transferlerinede çöp deniyor"" demişti.. Kisaca bu sene ""Zorlu"" geçecek..

Kadro statüsüne göre ücret almayanlar:

Ahmet Calik 1 milyon euro (4-5. stoper)
Sener Özbayrakli 1 milyon euro (3.sag bek)
Jimmy Durmaz 1 milyon euro (4.kanat alternatifi)
Martin Linnes 1.4 milyon euro (Yedek bek)

Aldigi ücret kadar katki yapmayanlar:

Younes Belhanda
Ryan Babel
Sofiane Feghouli
Radamel Falcao
Emre Akbaba
(Mbaye Diagne)

Ilaveten Muslera'nin sözlesmesi uzatilmali ve indirim yapmali.

listede kim var acaba, muhabirlerimiz de fazla bilgi alamiyorlar gibi

Ben demiştim Trt Sporun FB muhabiri Yagiz kulübün içinden bilgi aliyor, bunun karşiliginda Feneri her proğramda yaliyorlar demiştim, hatta A Sporda bunlara katildi, dün aksam Evren öyle bir patladiki""" Diger takimlar in en basit transferlerine bile Messi muamelesi yapiliyor, GALATASARAY in bütün transferlerinede çöp deniyor"" demişti.. Kisaca bu sene ""Zorlu"" geçecek..
Yayıncı kuruluşta ara sıra bizim maçı Galatasaraylı olmayan kişilere yorumlatıyo.Sağlam bi orta saha kurup bir de kanat aldık mı hakemi de yeneriz..

İki gün önceki Poznan maçı, üçüncü golden önce topu kapan Moder asist Jozwiak. Maçı full izlemiştim sol bekleri Puchacz'da bayağı iyi eleman hatta sahanın en iyisiydi.
Takımının köşe vuruşlarını kullanıyor olması beni mutlu etti bir tane duran top kullancak topçu yok takımda

Biri bana şu Mensah olayını anlatabilir mi? Başkan bu adamı istemediğini söylemedi mi? Beşiktaş niye transfer çalımı biz aldık hehe triplerinde; 19.05’te açıkladılar boğaz otoban manzaraları muhabbeti... Ne oluyor?
küçük takım mantalite işte

Klasik bjk ezikliği. Başarısız olunca birini suçlar, alakasız yerlerden de kahramanlık hikayeleri çıkarmaya çalışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt