- 23 Ocak 2019
- 26.897
- 34.927
- 2.273
Maaşında da 900bin Euro indirime gitmiş. Ama kaynak Emre Kaplan ona göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında Lemina geçen sene de gayet iyiydi. Sakatlık yaşamadığında tabii. İşte o adamın tek sıkıntısı fazla sakatlık yaşaması son 2 senede. Yoksa Lemina - Donk 6'yı gayet iyi kaldırır. 8 için ise Polonyalı Moder deniyor. Futbolcu ile ilgili bir bilgim de yok ne yalan söyleyeyim. Seri'yi de istemem çünkü pasör takımın makinesinin bir çarkı olabilir Seri. Barcelona'da sırıtmaz. City'de sırıtmaz. Ama Konyaspor'da sırıtır. Demek istediğimi anladın mı?8 numara için transfer alternatifi hangi oyuncu olabilir?
Ben 6 numara için Lemina'nın bu sene iyi olacağını düşünüyorum, sakatlık yaşamazsa.
28,5 yasindaki, 44 milli maci yapmis ve 22 kere SL de forma giymis adami cok mu arastirmistir bizim scout ekibi?
Aslında 442 'den ziyade 352 oynamak daha iyi olur bizim ligde.tabi bunun için öncelikle sağlam bir stoper daha bulmalıyız.Ulan bu rodop bu sene 442 falcao Diagne beraber oynayacak diyo.
Ee lemina gelirse 8 no kim olcak, seri gibi mıy mıy bi tip gelirse orta sahayı nasıl alıcaz maçta. Rakip cirit atar valla.
Pfff sorular sorular..
Aslında Lemina geçen sene de gayet iyiydi. Sakatlık yaşamadığında tabii. İşte o adamın tek sıkıntısı fazla sakatlık yaşaması son 2 senede. Yoksa Lemina - Donk 6'yı gayet iyi kaldırır. 8 için ise Polonyalı Moder deniyor. Futbolcu ile ilgili bir bilgim de yok ne yalan söyleyeyim. Seri'yi de istemem çünkü pasör takımın makinesinin bir çarkı olabilir Seri. Barcelona'da sırıtmaz. City'de sırıtmaz. Ama Konyaspor'da sırıtır. Demek istediğimi anladın mı?
Mensah'ın da olmamasına çok sevindim. Ne işimiz var Mensah ile? Ama Mensah'ın gelmemesine bir açıdan üzüldüm sadece. O da elimizdeki çöpleri Kayseri'ye falan itelerdik belki. Yoksa adam 8-10 karışımı ve bu tarz joker denilen futbolcular benim hiç sevmediğim adamlar. Birisi ya 8'dir ya 10'dur. Arada kalmışlardan nefret ederim. Sanki bana sandığa gitmeye tereddüt eden muhalefet seçmeni.
Dayı haklısın da bizim ligin 2 adet zaafı var.Aslında 442 'den ziyade 352 oynamak daha iyi olur bizim ligde.tabi bunun için öncelikle sağlam bir stoper daha bulmalıyız.
Kaan senelik 1 m€ kabul etseydi iyi olabilirdi ama fazlasını istemiş.
Sarachi ve Omar 352'nin kanatlarını çok rahat oynar.
Falcao ve diagne'yi yanyana denemek zorundayız.İkiside yedek kalmayı kaldıramaz ayrıca öyle bir lüksümüz de yok.
Geriye sadece 3 tane çok seri ve teknik ortasaha bulmak kalıyor)
Geçen sene üçlü defans ile çıktığımız CL maçlarında Real ve psg'den 1' er gol yemiştik.
Aynı sistemi ligde ve derbilerde neden denemedik hala aklım almıyor.
İlk yarı üçlü savunma denseydik eğer derbilerde rezil sonuçlar almazdik ve o kadar puan kaybetmezdik.
Belkide şampiyon olurduk.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
8-10-15 numara formalari, yani birkac sezonun toplamasi bi video olmus.
Moder'i en iyi ozetleyen video. Bu videoda Moder'i begendim, paslari iyi, kaleyi karsina aldiginda sut cekiyor ve en onemlisi top ile mesafe kat edebilen bir oyuncu. Ilgaz'in dedigi gibi oyle agir bir oyuncuya da benzemiyor. Son yillarda en buyuk sıkıntımız orta sahada oynayan oyuncularin kaleyi yoklamamasi. Prime Selcuk'tan sonra uzaktan isabetli sut ceken bir orta saha izleme sansimiz olmadi. Moder bu sezon 26 macta 60 sut cekmis.
İşte bizim kanatlarımiz ağır ve hantal olduğu için oynatmamak daha iyiDayı haklısın da bizim ligin 2 adet zaafı var.
Ya çok iyi orta açan bekin/kanadın ve kafa vuruşu sağlam 1-2 adamın olacak. Malum tüm takımların stoperleri ağır sıkıntılı bunu engelleyemiyorlar.
Ya da kanatların çok çok hızlı olacak hani içinden geçen tarzda.
3-5-2 ile lige uygun değil bence.
Ben de senin gibi dusunuyorum. Ozellikle buyuk takimlarin alt yapilarinda cok daha iyi oyuncular var. Bennaceri aliyorduk az kalsin cok iyi olacakti8-10-15 numara formalari, yani birkac sezonun toplamasi bi video olmus.
60 sut cekmis, bunlarin kac tanesi gol olmus?
Çöp demeyim ama çöpün bi tık üstü bence, yaşına göre gelişime açık ama bu videoya bakarak ilk 11 e yazmam şahsen
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzun zaman sonra yapıcı yorumlarda bulunuyorsun. Sana yakışmıyor.İşte bizim kanatlarımiz ağır ve hantal olduğu için oynatmamak daha iyi
Sarachi ve Omar iyi orta kesiyorlar.
Eee bunlara vurabilecek diagne ve falcao var.
Ağır stoperlerin arasına koşu yapacak ortasaha elemanları bulduk mu tamamdır.
352 olur 442 olur 3412 olur 3142 olur bilemem aman bu ligin bug'i ikili forvet ve hızlı kanatlar.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!