Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
- Ali Koç; Bahtsız bedevimi desem, yeteneksizmi desem bilemedim. Ne yapmaya çalışsa eline ayağına bulaştırıyor. Yönetme kabiliyeti son derece yetersiz. Yetişme şartları, para gücü vs. Dikta tarzı karakteri var. Bu da takım çalışmasının oluşmasına engel oluyor. Nitekim yardımcısının istifası. En son olayda Thiam transferinde fotolarda gözükmesinin sebebi Emre ye karşı subliminal bir msjdır. Medaya transferleri Emre nin başarısı gibi göstermelerinin rahatsızlığıdır bu. Sosyolojik dilde Ben Merkezcilik. Görünen en büyük tehlike Türk Futbolunda Diğer kulüpler dahil yönetim anlamınDa kadrolaşmaya gidiyor gibi süreç. X bir kulübün değerli bir oyuncusunu bonservissiz almak kocaman bir soru işareti.
Mustafa Cengiz; Bu güne kadar mali konularda başarılı oldu kendisi. Son zamanlarda yaşamış olduğu ağır hastalıklardan olsa gerek (Allah şifa versin) hitabet özelliğinide kaybetti. Her kamera karşısına geçtiğinde rakibin transferlerine laf atmasını Galatasaray başkanına yakıştırmıyorum açıkçası. Vizyonumuza ters. İletişim diline bakarak konuşuyorum sağlık durumu Başkanı bilhayli etkilemiş. Bu şartlarda kendisini yormasının bir anlamı yok. Hem kendisi hemde Galatasaray için yeni bir yönetim en doğrusu
Ahmet Nur Çebi; Son zamanları değerlendirecek olursak en başarılı başkan buluyorum kendisini. Kamera karşısında hiç bir topa girmiyor. Zamanla kendisini daha iyi analiz edeceğiZ.
Mustafa Cengiz; Bu güne kadar mali konularda başarılı oldu kendisi. Son zamanlarda yaşamış olduğu ağır hastalıklardan olsa gerek (Allah şifa versin) hitabet özelliğinide kaybetti. Her kamera karşısına geçtiğinde rakibin transferlerine laf atmasını Galatasaray başkanına yakıştırmıyorum açıkçası. Vizyonumuza ters. İletişim diline bakarak konuşuyorum sağlık durumu Başkanı bilhayli etkilemiş. Bu şartlarda kendisini yormasının bir anlamı yok. Hem kendisi hemde Galatasaray için yeni bir yönetim en doğrusu
Ahmet Nur Çebi; Son zamanları değerlendirecek olursak en başarılı başkan buluyorum kendisini. Kamera karşısında hiç bir topa girmiyor. Zamanla kendisini daha iyi analiz edeceğiZ.