Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'e yatıp kalkıp dua etsinler. Hocanın sayesinde 2 tane lig şampiyonluğu gördüler. Fatih Hoca'nın yerinde olsam çoktan bunları taraftarın önüne atmıştım. O zaman görürüm ben o dalga geçtikleri yangın tayfa bunları o koltukta oturtuyor muymuş...
fatih terim de tudora tesekkur etsin sayesinde 2 sampiyonluk gördü bu döneminde

Sezon başlayacak yine aynı açıklamalar gelecek olası yenilgilerde. "Galatasaray taraftarı biraz sabretsin." "Takım yeni kuruldu." "2. yarı daha iyi bir Galatasaray olacak."
Bunları şimdiden öngörmek zor değil. Elalem kötü de olsa transferleri yetiştirip sezona hazır giriyor. Sen daha kaliteli transferlerde yapsan transferleri geç bitirdiğin için sezona eksik başlayıp ilk devre saçma sapan maçlar kaybedip sonra şampiyonluktan bahsediyorsun..

Takımın 11 oynayacak 3 orta sahası transfer döneminin bitmesine 3 gün kala belli olsun, sonra da gel bu takımdan hayır bekle...

mali konularda başarılı, transfer konusunda son derece başarısız bir yönetimle karşı karşıyayız.

Hocanın yıllarca yanında olan isimler yürütüyor transfer görüşmelerini. başkanı tutup, hocayı sırtından bıçaklayacak halleri yok herhalde. işi ehline vermezseniz böyle oluyor. ilk başarısızlıkları değil bu arkadaşların.

çok fazla beklentiye girmemek lzm

En iyi ihtimalle kurulacak takıma baktığımızda süpriz yumurta gibi bir şey çıkıyor karşımıza. Bu kadar bilinmemezliğin olduğu bi takımın şampiyon olma ihtimalini siz hesaplayın.

-Orta sahayı bırakın daha kondisyonerin bile gelmediği bi ortamda Muslera'sız lige ilk devreden havlu atar mıyız?
-Fatih de Okan gibi armut çıkar mı?
-Muslera formunu ne zaman bulur?
-Feghouli kıçını kaldırabilir mi?
-Emre Kılınç büyük takım sendromu yaşar mı?
-Falcao sağlam kalabilir mi?
-Lemina yine 15 maç kaçırır mı?
-Seri ve Lemina birlikte yine sıçarlar mı?
- Moder veya X kişisi Seri ve Lemina ile uyumlu bi orta saha 3'lüsü olur mu?

----------------Fatih-------------------

Omar----Luyindama----Marcao----Saracchi

--------Seri----Lemina----Moder--------

Feghouli-----------Falcao-----------Emre

bursa fenerbahçeye hediye eder. yardım ediyoruz diye :asd:

Vallah ben bu ülkede dibine kadar pislige batmis futbolda artik hic birseye sasirmiyorum. Hersey olabilir.

Isin üzücü tarafi herseyi de kilifina uyduruyorlar bir türlü. Nasil olsa sorgulayan denetleyen falan yok. Salla babam salla.

En iyi ihtimalle kurulacak takıma baktığımızda süpriz yumurta gibi bir şey çıkıyor karşımıza. Bu kadar bilinmemezliğin olduğu bi takımın şampiyon olma ihtimalini siz hesaplayın.

-Orta sahayı bırakın daha kondisyonerin bile gelmediği bi ortamda Muslera'sız lige ilk devreden havlu atar mıyız?
-Fatih de Okan gibi armut çıkar mı?
-Muslera formunu ne zaman bulur?
-Feghouli kıçını kaldırabilir mi?
-Emre Kılınç büyük takım sendromu yaşar mı?
-Falcao sağlam kalabilir mi?
-Lemina yine 15 maç kaçırır mı?
-Seri ve Lemina birlikte yine sıçarlar mı?
- Moder veya X kişisi Seri ve Lemina ile uyumlu bi orta saha 3'lüsü olur mu?

----------------Fatih-------------------

Omar----Luyindama----Marcao----Saracchi

--------Seri----Lemina----Moder--------

Feghouli-----------Falcao-----------Emre

bu belirsizliklerin hepsi rakipler için de var

bjk ve fenerin santraforu yok stoperleri komple değişiyor

hatta ikisinin kalecileri de yok

yani başakşehir dışında şartlar eşit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt