Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.525
- 73.501
- 5.188
Sa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o çocuğun o seviye bi ekibe gidecegini sanmıyorum boşta iken
güzel hamleler yapmaktayızfırfırcıların iddialarının aksine
geçen seneki turistlere imza töreni yaptık stadda da ne oldu
bu iş SABIR ve EKMEK-KÖFTE equilbriumunu dengeleme işidir
elde fazlasıyla ekmeğin iç kısmı var (hamur kısım)
bu hamuru söküp atmadan köfte pişiremeyiz
bekleyelim ve görelim
bazen az transfer ÇOK transferin ..... koyar
Fbnin 2 stoper 1 sağ açık 1 sol açık 1 ofansif os aldığı takdirde iyi takım olacağı yönünde mutabık kalalımFenerin transferleri hep günü kurtarmalık yaşlı doymuş oyuncu dolu. Bu yıl şampiyon olmak için son kurşunlarını harcadılar. Bakalım göreceğiz. Lig başlayana kadar medyada fb güzellemeleri okur dururuz ligin favorisi derler şişirirde şişirirler.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sene 40 mac + kupa var onlar icin.Yas onemli degil be kardesim Adamlar super ligde oynayacak sadece Basak kac senedir yasli oyuncular ile ligi otturuyor .Umarim basarisiz olur yeni transferleri ama durmadan yasli yasli diye dem vurmayin.Bizim Falcao bi Oynayabilse ligin borusunu otturcek ama oynayamiyor.Caner ve Gokhanda ********************* sakatlanan adamlar onu soyle bana ama yasli yasli deyip durmayin.
Fbnin 2 stoper 1 sağ açık 1 sol açık 1 ofansif os aldığı takdirde iyi takım olacağı yönünde mutabık kalalım
Sadece maaşını karşılamak içindirdransfer'de kullanılır mı ?
Garry gidecekbence onlara bir kanat, bir stoper yeter. serdar ve rodrigues diğer stoper ve kanadı doldururlar.
bize de üç orta saha ve bir tane hızlı, adam eksilten kanat lazım.