Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.525
- 73.501
- 5.188
Belhandayı almak için para ister herifleranammmm bu olur mu olur en azından teklif edelim İrfan'da diretirse olur bu iş
s
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandayı almak için para ister herifleranammmm bu olur mu olur en azından teklif edelim İrfan'da diretirse olur bu iş
s
Falcao ve Diagne ile çift forvet oynamamız mümkün gözükmüyor. Falcao tahminen 3. ya da 4. hafta sakatlanır. Diagne'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle 7-8 hafta sonra kadro dışı kalır. Adem ile devam ederiz.
-Moder kimmişde 6-7 milyon beğenilmiyormuş.
- Elalem (avrupadan takımları) 2-3 milyona taş gibi transferler yapıyor.
-Oyuncularda bu takıntılı olmak şunu gösteriyor. Demekki bizim alternatif bi transfer listemiz yok !
Adem hakkında olumsuz bir yorumum olmadı aksine beğendiğim bir futbolcudur benim de.Bugün Adem dediğimiz adam Vedat’tan daha faydalı top oynuyor maç içinde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla ben ademin hava toplarında kendini yere atmasından başka çok fazla bişey göremedim. Hakkini yemiyelim 3 4 maçta sadece güzel işler cikardiBugün Adem dediğimiz adam Vedat’tan daha faydalı top oynuyor maç içinde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
brezilya ligindede ucuza topçu alamayızNeden Brezilya liginden almiyoruz?
Kiralik ve opsiyonla oradan alabiliriz
brezilya ligine öyle bi bakış var ki sanki köle pazarı var ordabrezilya ligindede ucuza topçu alamayız
Evren Turhan: : "Başkan Mustafa Cengiz'in yanına gittik. Galatasaraylılar hiç merak etmesin. Transferler yolda."
Asist Analiz)
GS derneği borcu bu twettte yazıyor. Bonus kısmına gelirsek Babel, Falcao gibi topçuların bonuslarını bilmiyoruz basında sızınca öğreniyoruz. Arda'da maç başı falan da vardır onu da yazmamışlar mesela. Daha bunları sızıntı ile öğreniyorsak diğerlerinde de aşağı yukarı bu durumun olduğunu düşünebiliriz. Ayrıca amatör şubeleri katmadım sadece futbol kulübünün geçen seneki giderini yazdım. Genel maliyette bahsettiğim kısım da bonuslarla alakalı sen tam sözleşmeyı yazmazsan KAP'tan alınanı kendimiz hesaplamaya çalışırsak arada büyük bir fark oluyor.
En sonunda da maaş bütçemiz konusunda böyle bir hesaplama çalışması var onu da atıyorum.
Yönetim bugün leylaya paraları bas falan diye şovunu yaptı ama Mayıs ayında gideceklerini biliyorlar. Artık ne kadar borç bıraktıklarını diğer yönetimden duyarız. Bu yüzden seneye güçlü bir yönetimle takıma sponsorluk olsun birçok konuda hem nakit akışı sağlanmalı hem de kazandığımızdan çok daha düşük harcama yapmalıyız.
satsalar bile renktaş o profillerde diyelim 30 futbolcu bulduk bunların en az 20 sinin bonservisinin bir kısmı ya portada yada benficada olur emin olbrezilya ligine öyle bi bakış var ki sanki köle pazarı var ordaalmayı hedeflediğimiz adamın zaten bi piyasası olur, filizlenmemiş bi potansiyel olsa bile herifler biliyo zaten kimin ne olacanı parayı almadan salmazlar ki
![]()