Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ve Diagne ile çift forvet oynamamız mümkün gözükmüyor. Falcao tahminen 3. ya da 4. hafta sakatlanır. Diagne'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle 7-8 hafta sonra kadro dışı kalır. Adem ile devam ederiz.

Bugün Adem dediğimiz adam Vedat’tan daha faydalı top oynuyor maç içinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-Moder kimmişde 6-7 milyon beğenilmiyormuş.
- Elalem (avrupadan takımları) 2-3 milyona taş gibi transferler yapıyor.
-Oyuncularda bu takıntılı olmak şunu gösteriyor. Demekki bizim alternatif bi transfer listemiz yok !

Renktaş kim buluyorrmuş 2,3 milyona oyuncu.
ajax, sevilla gibi bu konuda uzman takımlara bak bakalım çoğu genç oyunculara çok ciddi paralar verip alıyor.Yada alp yapıdan çıkarıyorlar.Onlarda alıyordur 2,3 milyona ama nadirdir iyi çıkan.

Çok kolay zannediyoruz bu işleri.
ayax dediğimiz takım birçok oyuncuya 10 milyon üzeri para verip almış.

bizim scout genç transferleri ozonwafor,jessi gibi oyuncuları görüyoruz...20,25 yaş arası olacak Galatasarayda oynayacak kapasitede olacak kim verecek 2 milyona bu oyuncuları..

Mesela polonyalı oyuncular gerçekten iyiyse, çok iyi izleyip analiz etmişlerse beş değil on bile verilir.Bak ayax 9 milyona kapmış.
Hayır tam detayları bilmiyoruz.Mesela moderin takımı ne kadar istiyor biz ne kadar veriyoruz bilmiyoruz..Oyuncuyu tanımıyoruz.Yorumlar hep havada kalıyor.Bu konuda tek bildiğim eğerki kiralık kabul ediyorlarsa oyuncuyada güveniyorsan çok fazla 500 binin bir milyonun hesabını yapmayacaksın alacaksın.

Lemina - Moder ikilisi gelsin bari Belhanda giderse 1 tane daha orta saha alırız.

kamil ve moder için 6-8 milyon civarı teklifler beğenilmiyorsa uzak duralım o paraları verdikten sonra güney amerika,fransa,belçika,portekiz gibi ülkelerde ne yetenekler var hem forumdaki ucuz ama kaliteli iskandinav,kuzey avrupalı alalım geyiği böylece son bulmuş olur..

GS derneği borcu bu twettte yazıyor. Bonus kısmına gelirsek Babel, Falcao gibi topçuların bonuslarını bilmiyoruz basında sızınca öğreniyoruz. Arda'da maç başı falan da vardır onu da yazmamışlar mesela. Daha bunları sızıntı ile öğreniyorsak diğerlerinde de aşağı yukarı bu durumun olduğunu düşünebiliriz. Ayrıca amatör şubeleri katmadım sadece futbol kulübünün geçen seneki giderini yazdım. Genel maliyette bahsettiğim kısım da bonuslarla alakalı sen tam sözleşmeyı yazmazsan KAP'tan alınanı kendimiz hesaplamaya çalışırsak arada büyük bir fark oluyor.

En sonunda da maaş bütçemiz konusunda böyle bir hesaplama çalışması var onu da atıyorum.

Yönetim bugün leylaya paraları bas falan diye şovunu yaptı ama Mayıs ayında gideceklerini biliyorlar. Artık ne kadar borç bıraktıklarını diğer yönetimden duyarız. Bu yüzden seneye güçlü bir yönetimle takıma sponsorluk olsun birçok konuda hem nakit akışı sağlanmalı hem de kazandığımızdan çok daha düşük harcama yapmalıyız.

İlk attığın tweette Galatasaray Kulübü Derneği'nin AŞ'ye borçlandığı yazıyor. Burada yine Galatasaray Galatasaray'a borçlanmış işte. Dışarıya borçlanma olmamış. AŞ'yi rahatlatıp UEFA nezdinde döviz kurundaki dalgalanmalar yüzünden sorun yaşamamak için yapılan bir şey belli ki. Takma kafana. Zaten bir sıkıntı olsaydı şimdiye kadar medya çalkalanırdı Galatasaray'ın borcu 1 milyar arttı başlıklarıyla.

Babel, Falcao, Arda olayları ise maç başları yok. Falcao'nun ise bonuslarını NEF ödüyor diye insanlar kaç kere yazacak buraya. Yönetime sırf bu yüzden gömen rakip takım yorumcularından farkınız olmuyor bu durumda. Hehe aynen Falcao 8 milyon euro alıyor yıllık. Arda da maç başı 20 bin euro alıyor. İnsan kötü tablo yaratmak istiyorsa kafasından yaratır ve isteyen de inanır.

Hadi her şeyi geçelim. eğer bizim maddi anlamda büyük yolsuzluklarımız ve sorunlarımız olsa TFF ve UEFA ağzımıza sıçar zaten. Nihat zaten biz bir hata yapalım da ceza yapıştırsın diye bekliyor.

Maaşlar konusuna ise hiç girmiyorum çünkü ikinci tweette vergiler falan da var. O bu sene ile birlikte daha da artacak. O vergilere yapacak bir şey yok. O zaman 30 milyon euroluk Beşiktaş'ın menemen sezonundaki gibi bir kadro kuracaksın. Toplam maliyet vergisiydi, şampiyonluk bonusuydu falan toplam 40 olacak. Bu maliyetlere kurulacak kadroyu da kime anlatabilirsin yönetim olarak o da meçhul. Şimdi herkes Sörloth Sörloth diyor ama Sörloth bize gelse "Bu kim a*k?" diyecek insanlar şimdi scouttan bahsediyor. Taraftar ne zaman mentalitesini değiştirir (ki bu sene biraz değişti gibi) o zaman bu maliyetler aşağı çekilir.

Neyse tekrar söylüyorum. Sizin bahsettiğiniz ve tweetlerde yapılan kötü niyetli algılar gibi kötü durumda değiliz. Olsaydık zaten şu anda transfer yasağı falan gelmişti bize Nihat Özdemir ve kurulları tarafından.

brezilya ligine öyle bi bakış var ki sanki köle pazarı var orda :D almayı hedeflediğimiz adamın zaten bi piyasası olur, filizlenmemiş bi potansiyel olsa bile herifler biliyo zaten kimin ne olacanı parayı almadan salmazlar ki :)
satsalar bile renktaş o profillerde diyelim 30 futbolcu bulduk bunların en az 20 sinin bonservisinin bir kısmı ya portada yada benficada olur emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt