- 2 Temmuz 2011
- 140.181
- 60.258
- 5.628
Ben gecen yaz trabzonun kadro fenerden iyi dedigimde gulyodular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suanki kadroda mesela kimler arkalarinda oynamali sence ?Eğer Falcao&Arda ve Feghouli sahada olacaksa geri kalan oyuncuların çok çalışkan mücadele gücü yüksek adamlar olması gerekiyor öyle Seri ile filan olacak iş değil
Emre akbaba konusunda hakli falan cikmadin,cunku emreyi dogru yerde kullanmadik ve emre iki buyuk sakatlik yasadi.pandemiden onceki emre akbaba forvete yakin oynuyodu ve iyiydi.pandemi sonrası trabzon ve basaksehir maclarinda da iyiydi.emre akbabayi bu sezon gorecegizEmre Akbaba transferinde soru isaretlerim vardi, aynisi Emre Kilinc transferi icin de gecerli. Emre Akbaba konusunda hakli ciktim, umarim Emre Kilinc yaniltir beni.
Daha 28 yaşındaymış yahu şaşırdım
Maşallah. Bizim Babel'den yediğimiz kazığa benziyor.
Evren Turhan: : "Başkan Mustafa Cengiz'in yanına gittik. Galatasaraylılar hiç merak etmesin. Transferler yolda."
(Asist Analiz)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iyidir bize göre herkes çöp.Emre akbaba konusunda hakli falan cikmadin,cunku emreyi dogru yerde kullanmadik ve emre iki buyuk sakatlik yasadi.pandemiden onceki emre akbaba forvete yakin oynuyodu ve iyiydi.pandemi sonrası trabzon ve basaksehir maclarinda da iyiydi.emre akbabayi bu sezon gorecegiz
Birisi dalga geçmek için o imza parası her yıl verilecektir kesin yazmış ama gerçek olma ihtimali fazlasıyla var bence. Vermiştir 3 milyon bunlar.2 milyondan asagi almaz bu totos abi,2,5 milyon da imza parasi yaz
Alın size topçu, daha 17 yaşında
vay velet fişek gibi valla ama piyasa değeri nedir öyle abi çoktan keşfetmişler..