Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen senelerde yurt disindan haber cikiyordu. As, lekip falan haber vardi. Bu sene tek haber yok

1 transfer dönemi klasiği
faworim

1597766046984.webp

19.05 de sürpriz gelir mi
Sürpriz olsaydı şimdiye kokusu çıkardı.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

@Musap Aydinli

Bugünki Toplantidan sorna Kamil Jozwiak Transferinden vazgecildi.
Oyuncu satilmazsa alinmicak.
Jakob Moderi Kiralik alip, satin alma opsiyanla alincakmis.

Lemina ve Seri büyük ihtimal Seronun yerine Fatih Terim daha güclü ve oyun kurabilir bir Ön Libero istiyormus!

Bu arada Falcao bomba gibi geliyor cok sevindim buna, Ligi dagitacak gibi.
Diagne ile cift Forvet oynicaklar gibi.
Ne ara bitti.

falcao cosacak

Flavio yu ts nasıl alıyor adamın daha 2 yıl sözleşmesi var ve takımınn banko oyuncusu. Biz brezilyadan adam almaya kalksak 5-6 dan kapı açıyolar. Bence bizi kazıklamaya soymaya bayılan menajerler var yıllardır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdi aklima ilk 4 mac bari oolay rakipler olsa orta saha yetismeyecek gibi

GS derneği borcu bu twettte yazıyor. Bonus kısmına gelirsek Babel, Falcao gibi topçuların bonuslarını bilmiyoruz basında sızınca öğreniyoruz. Arda'da maç başı falan da vardır onu da yazmamışlar mesela. Daha bunları sızıntı ile öğreniyorsak diğerlerinde de aşağı yukarı bu durumun olduğunu düşünebiliriz. Ayrıca amatör şubeleri katmadım sadece futbol kulübünün geçen seneki giderini yazdım. Genel maliyette bahsettiğim kısım da bonuslarla alakalı sen tam sözleşmeyı yazmazsan KAP'tan alınanı kendimiz hesaplamaya çalışırsak arada büyük bir fark oluyor.

En sonunda da maaş bütçemiz konusunda böyle bir hesaplama çalışması var onu da atıyorum.

Yönetim bugün leylaya paraları bas falan diye şovunu yaptı ama Mayıs ayında gideceklerini biliyorlar. Artık ne kadar borç bıraktıklarını diğer yönetimden duyarız. Bu yüzden seneye güçlü bir yönetimle takıma sponsorluk olsun birçok konuda hem nakit akışı sağlanmalı hem de kazandığımızdan çok daha düşük harcama yapmalıyız.

Babel 2.500 değil mi nasıl 3.600 oluyor falcao da 5 nasıl net 7.5 oluyor.Eger cidden böyleyse rezaletin alası

Buyuk Gs nin degerli seyircileri hepinize merhaba
Gun icerisinde Ajanslara dusen herhangi bi cöp veya ise yarayan sporcu havadisleri mevcutsa paylasmanizi onemle arz ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt