Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polonya ligindeki tüm takımları bugün güncellemişler orayla ilgilenenler. Bizim ligi 4'ünde güncellemişlerdi galiba. Özellikle bizim lige bakan kimse kesinlikle taraflı ayarlıyor bu değerleri, orası kesin.
Marchwinski kaç olmuş? 18 yaşındaki 10 numaraları

Transfermarkt normalde senede 2 kere degerleri günceliyor. Simdi sira polonyaya gelmistir.

Üstat demir pamir baş bakasetas adini söylenişti

Kasımpaşada bu adamın maaşı zaten 2 milyondur senelik.1 senedir maaş alamaması imkansız kulüp her sene 0 borç açıklıyor zararı olmayan birkaç kulipten biri bu bilgi muhtemelen yalandır veya borcsuzluk muhabbeti yalan
Benim ilk okuduğum alacaklarına karşılık değil. 2 milyon serbest kalma maddesi varmış, onu kendisi yatırmış

Moder ile Jozwiak eğer Luyindama ve Marcao gibi çıkarsa ve alabilirsek süper olur

Marchwinski kaç olmuş? 18 yaşındaki 10 numaraları
2.30m€'dan 3.50m€'ya yükselmiş. Bu çocuk çok yetenekli, keşke bunu alabilsek ama 💸

1597767989883.webp

Polonya ligindeki tüm takımları bugün güncellemişler orayla ilgilenenler. Bizim ligi 4'ünde güncellemişlerdi galiba. Özellikle bizim lige bakan kimse kesinlikle taraflı ayarlıyor bu değerleri, ondan eminim.
Türkiye yöneticisi Beşiktaşlı.Son güncellemeden önce Marcao ve Hüseyin Türkmen'in değeri 3,2 milyon euroydu.Jailson'un ise 4 milyon euroydu.Şimdi Dorukhan ve Luyindama fazla maç oynamadı diye Dorukhan'ın piyasa değeri artmış Luyindama'nın piyasa değeri düşmüş..

Veli Yiğit: "Galatasaray‘ın Belhanda ile yollarını ayırıp, bir 10 numara sürprizi yapacağını düşünüyorum. Bu oyuncu Bakasetas olabilir."

olmazsa küfrederin

Adamların ilk 11 inde kaç tane 18-20 yaşında çocuk var ilginç valla.Biz bir maç oynatsak yapıyoruz süper sistem kurmuşlar.Ali yavuz falan 20 yaşına girecek resmi maçı yok

galatasaray futbol takımı

paylaş

araştır

ara

25078

şu an türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz, ki daha 3 orta saha gelecek. ve bunu gayet mantıklı maaş ödemesi ile yapacağız.
bana göre hala yüksek olsa da, başkanın açıklamasına göre vergiler dahil 40 milyon euro şimdilik iyi rakamdır.
arkadaşlar rica ediyorum azıcık inançlı olun ya...
kale, stoper, bekler, kanatlar, santrafor, 10 numara gayet iyi ve yedekleri de mevcut.
orta saha gelecek, başımızda fatih hoca var.
ama bakıyorsun bir umutsuzluk, bir karamsarlık.
vallahi anlamıyorum, anlamlandıramıyorum!!!

18 Ağustos 2020 11:50 · gurrpegi

Kanat-10 numara ve orta saha goremiyorum kadroda

Bi emre k var. Feghouilden kanat manat olmaz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiye yöneticisi Beşiktaşlı.Son güncellemeden önce Marcao ve Hüseyin Türkmen'in değeri 3,2 milyon euroydu.Jailson'un ise 4 milyon euroydu.Şimdi Dorukhan ve Luyindama fazla maç oynamadı diye Dorukhan'ın piyasa değeri artmış Luyindama'nın piyasa değeri düşmüş..

Yönetici Croncho degilmi daha? Oysa o adam Galatasarayli.

Rezillik. Çok fazla ciddiye almamak gerek en azından bizim lig için piyasa değeri konusunda burayı.

Polonya ligindeki tüm takımları bugün güncellemişler orayla ilgilenenler. Bizim ligi 4'ünde güncellemişlerdi galiba. Özellikle bizim lige bakan kimse kesinlikle taraflı ayarlıyor bu değerleri, ondan eminim.
Yoo en düsük olarak hep bizim lig tutulur tm.de‘de. Bir kac senedir baya kavga etmistik orada moderatör/adminlerle.
@Tugay Yigit ne zamanlardi xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt