Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakasetas videosu izleyeyim dedim ilk 1 dakikasında Fatih'in çırpınışlarını gördüm, kapattım.

Ulan Allah’ın belası belhandadan sonra Alanya’nın 10 numarasına bile ne topçuymuş be gözüyle bakıyoruz. Bizim çöp 3 yılda bir tane şöyle gol atmadı ya 1 tane

Bi ara Twitter'da gündem olmuştu.Türkiye yöneticisinin profilini o zaman görmüştüm.Kapağında Beşiktaş formalı fotoğrafı falan vardı..

Oymus daha. Adam 100 de 100 Galatasarayli.
Fazla objektif olmaya calisiyordur ve icine ediyordur. Bir de forum baya fenerli dolu diye belki oluyordur bu is. Eskiden üyelerde degerli günceleme vakti geldiginde öneri yapiyorlardi

Galatasaraylilarin 90% herhalde Musapla benim oldugum bir Foruma gecmisti. Onlar az kisi kaliyor diye degerler belki düsük kaliyordu.

Galasevgisi hesabının 500 takipçisi vardı 1200 küsür olmuş :)

gurrpegi midir nedir kanat iyi 10 numaramız iyi inançlı olun demiş hani nerde 10 numara kanat göremiyoruz

Aston Villa keş 10 milyon euro verdi; normal.

Yok Renktas bu Diagneyi aldigimiz zamandi yani ayni Sezon.

Son Transfer gününde biz bunlarla Transfer görüsmesi yaptik Trezeguet i almak icin.

Orda böyle bir Teklif yaptik ve beklemeye gectik.
Onlarda kabul etmedi zaten, bunu diyorum orda bize büyük ayip yaptilar, bunu fazla kisi bilmez.

Orada niye kolaylik saglamadilar...
Serefsizler!

Yahu ne var ki bunda. Belki adam transfere daha fazla değinecek. Sponsorluk basın toplantısında ne kadar konuşulabilir ki bazı şeyler
Hem ha AsistAnaliz olmuş ha başka bir yer. Bu bilgi bize ulaştı mı ulaştı. Muhtemelen hepimiz takip edebileceğiz. Eee nerede burada sorun
Bazen sırf eleştirmek için eleştiriyor millet hayret gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt