Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
Şu adamla kafa topuna çıksan 22'nde emekli olursun...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu adamla kafa topuna çıksan 22'nde emekli olursun...

Eyvallah herkesin kendi görüşü saygı duyarımBen katılmıyorum görüşünüze saygı duymakla beraber
Kariyerinde en fazla maç sayısına bizde ulaştı zaten, 1 sezonu daha var o bantta.
Hayatında 40-50 maçın yanına yaklaşmamış adam.
halisahada 2 mac art arda oynayamaz kanka buHaklısın da abi bunların hepsi sakatlık değil.Adam zaten gittiği takımlarda doğru durust as oyuncu olamamış.İyi bir kamp ile adam akıllı oynar.Kesinlikle guvenilecek bir adam değil ama ekonomik kullanırsak verim verim.Bu sene hatırlıyorum 10 maç falan hiç dinlerdirmeden oynatmıştık.Sonra tekrar patladı.
Diyemeyiz.Bu beceriksiz yonetim ile calistigi icin Fatih hoca'ya yazik oluyor diyebilir miyiz degerli renktasim?
Yukarıda yazdım da tekrar yazayım.Haklısın da abi bunların hepsi sakatlık değil.Adam zaten gittiği takımlarda doğru durust as oyuncu olamamış.İyi bir kamp ile adam akıllı oynar.Kesinlikle guvenilecek bir adam değil ama ekonomik kullanırsak verim verim.Bu sene hatırlıyorum 10 maç falan hiç dinlerdirmeden oynatmıştık.Sonra tekrar patladı.
Messi bence Pep'e koşacakbarca ronald koeman la anlaşmış..
halisahada 2 mac art arda oynayamaz kanka bu
Göreceğiz. Ama keşke Lemina yerine başka birisini alsaydık. Ama kronik sakatlığı var diyenlere karşıyım ben zaten. Yoksa haklısın, güven vermiyor son 2 sezonki sağlık durumu yüzünden. Ama o kadar maç oynaya da bilir. Bilemiyoruz. Karın kasları sıkıntı çıkaracak mı yine bakalım.Evet de vücudun alışık olması önemlidir bu konularda. Yılda 50 maç oynamak da tempo ve alışkanlık gerektirir.
Benim bildigim Scott Piri uçakla degil sikletle gelir. Oyuncular ayagini denk alsin Kral geri dönüyor. Özellikle Falcaogiller
Nasıl rezil bi transfer politikamız oldugunun ispatıSofiane Feghouli
Emre Kılınç
Arda Turan
Jesse Sekidika
Yunus Akgün
Jimmy Durmaz
Kerem Aktürkoğlu
Oğulcan Çağlayan
Ryan Babel
Bir takımda bu kadar çok ama bir o kadarda içi boş bir kanat rotasyonu olması normal midir ?