Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyerinde en fazla maç sayısına bizde ulaştı zaten, 1 sezonu daha var o bantta.

Hayatında 40-50 maçın yanına yaklaşmamış adam.

Haklısın da abi bunların hepsi sakatlık değil.Adam zaten gittiği takımlarda doğru durust as oyuncu olamamış.İyi bir kamp ile adam akıllı oynar.Kesinlikle guvenilecek bir adam değil ama ekonomik kullanırsak verim verim.Bu sene hatırlıyorum 10 maç falan hiç dinlerdirmeden oynatmıştık.Sonra tekrar patladı.

Haklısın da abi bunların hepsi sakatlık değil.Adam zaten gittiği takımlarda doğru durust as oyuncu olamamış.İyi bir kamp ile adam akıllı oynar.Kesinlikle guvenilecek bir adam değil ama ekonomik kullanırsak verim verim.Bu sene hatırlıyorum 10 maç falan hiç dinlerdirmeden oynatmıştık.Sonra tekrar patladı.
halisahada 2 mac art arda oynayamaz kanka bu

Bu beceriksiz yonetim ile calistigi icin Fatih hoca'ya yazik oluyor diyebilir miyiz degerli renktasim?
Diyemeyiz.
Asıl başkanımız hoca'nin egoları yüzünden gerçek profesyoneller ile çalışamıyor diye başkana yazık oluyor diyebiliriz.
Hocanın egosu ve futbol cahilliği olmasaydı eğer şimdiye en kral kondisyoner ve en kral scout ekibini getirirdi başkan.

Kondisyoneri bile eskilerden seçen ve modern futboldan uzak kalmış bir hocaya sahibiz ne yazık ki.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Yukarıda yazdım da tekrar yazayım.

Evet yedek kalmaktı sorun genelde ama 27 yaşına falan geldi Lemina; kariyerinde hiç 50 maça çıkmamışken, bu eşiği kırması kolay olmayacaktır. 30 maç bile yok hiç.

Defans hattımız iyi.Forvet bence iyi.Falcao Diagne Adem ve Oğulcan yeterli olacaktır.Ortasaha tabi çok eksik.Kanatlardan birine kesinlikle hızlı oyuncu gerekiyor.Şuan 3 tane as ( 2 ortasaha 1 kanat ) ve 1 tane ortasaha yedeği gerekiyor.

olm scott piri gelirse sakin karsilamasin bizimkiler yav ona da gitmezler herhalde rezil oluruz

Benim bildigim Scott Piri uçakla degil sikletle gelir. Oyuncular ayagini denk alsin Kral geri dönüyor. Özellikle Falcaogiller

Evet de vücudun alışık olması önemlidir bu konularda. Yılda 50 maç oynamak da tempo ve alışkanlık gerektirir.
Göreceğiz. Ama keşke Lemina yerine başka birisini alsaydık. Ama kronik sakatlığı var diyenlere karşıyım ben zaten. Yoksa haklısın, güven vermiyor son 2 sezonki sağlık durumu yüzünden. Ama o kadar maç oynaya da bilir. Bilemiyoruz. Karın kasları sıkıntı çıkaracak mı yine bakalım.

Sofiane Feghouli
Emre Kılınç
Arda Turan
Jesse Sekidika
Yunus Akgün
Jimmy Durmaz
Kerem Aktürkoğlu
Oğulcan Çağlayan
Ryan Babel

Bir takımda bu kadar çok ama bir o kadarda içi boş bir kanat rotasyonu olması normal midir ?
Nasıl rezil bi transfer politikamız oldugunun ispatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt